Ολυμπιακός: Αποστολή με 22 παίκτες και μέσα τον Εμβιλά κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ολυμπιακός: Αποστολή με 22 παίκτες και μέσα τον Εμβιλά κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για τη PSV έχοντας μέσα στους 22 και τον Γιαν Εμβιλά, με τη διάθεση να τον περιμένει

apostolieuropaaa
Ο Γάλλος χαφ ο οποίος μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα στο πρώτο σκέλος των ασκήσεων της προπόνησης της Τετάρτης είναι στους 22 για το ματς με τους Ολλανδούς. Παραμένει πιθανό η κατάστασή του να κριθεί οριστικά την Πέμπτη. Εάν ο Εμβιλά είναι ΟΚ τότε το 4-3-3 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αλλιώς θα προκύψει η εκδοχή του 4-2-3-1 με Σα, Λαλά, Μπα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά (φαβορί έναντι Φορτούνη), Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Εκτός ως γνωστόν λόγω τιμωρίας είναι ο Σεμέδο και με τραυματισμό ο Αβραάμ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με την PSV για τους «32» του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης (19:55, Cosmote Sport 2HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Κέρδισε 3-2 σετ τον Ναδάλ με ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ο αγώνας της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους»!

Μετά το παράνομο κορωνοπάρτι... η πρώην σύζυγος του Μαχρέζ πουλάει «ροζ» υλικό της στο OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης