Ολυμπιακός: Ματαιώθηκε η προπόνηση λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό
Σε τεστ υποβλήθηκε όλη η ομάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο, καθώς οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν πως μέλος του Παναθηναϊκού ήταν θετικό σε κορωνοϊό στο ντέρμπι
Οι «ερυθρόλευκοι» ματαίωσαν την προπόνηση του Σαββάτου (6/2), καθώς πληροφορήθηκαν πως μέλος των «πράσινων» που ήταν στο παιχνίδι ήταν θετικό στον κορωνοϊό!
Έτσι, αντί για προπόνηση σύσσωμη η ομάδα του Πειραιά υποβλήθηκε σε τεστ.
«Λόγω κρούσματος Covid-19 στον Παναθηναϊκό η σημερινή (06/02) προπόνηση ματαιώθηκε και όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Θυμίζουμε, πως μέσα στην εβδομάδα και μερικές ημέρες πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» είχαν ανακοινώσει κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις τους.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.