Η «συγγνώμη» του Μιλιβόγιεβιτς για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Η «συγγνώμη» του Μιλιβόγιεβιτς για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας απολογήθηκε για την παραβίαση των κανόνων της καραντίνας και παράλληλα ανακοίνωσε τη δωρεά ενός σεβαστού ποσού στο εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας

Milivojievic
Ένα από τα περιστατικά στην περίοδο των εορτών που εξόργισε τους Βρετανούς ήταν και το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Οι δύο Σέρβοι που αγωνίζονται σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ αντίστοιχαμ βρέθηκαν σε μια συνάθροιση με περισσότερα από 10 άτομα, σπάζοντας τους κανόνες της καραντίνας που έχουν επιβληθεί με τον ίδιο να ζητά συγνώμη με προσωπική του ανακοίνωση.

«Ω αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας γνωρίζω ότι οι ευθύνες μου ξεπερνούν τα στενά ποδοσφαιρικά όρια και ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση απογοήτευσα το σύλλογο, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς.

Σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για όλους είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και αυτό δεν το θεωρώ ως δεδομένο. Ζητώ συγνώμη από οποιονδήποτε με τις πράξεις έκανα να νιώσει θυμό ή απογοήτευση», αναφέρει ο Σέρβος αμυντικός μέσος ο οποίος πέρα από τα λόγια πέρασε και στις πράξεις ανακοινώνοντας ότι:

«Θα κάνω δωρέα στο τοπικό σύστημα υγείας προκειμένου να βοηθήσω την κοινή προσπάθεια καταπολέμησης του ιού στην κοινότητα μας».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

NBA: Σέλτικς, Χιτ, Μπακς και Πίστονς γονάτισαν αντιδρώντας στην εισβολή στο Καπιτώλιο

Championnat: Γκέλα στο ντεμπούτο του Ποτσετίνο - Ανέβηκε στην κορυφή η Λυών - Δείτε τα γκολ

Serie A, Μίλαν-Γιουβέντους 1-3: «Φρένο» στο αήττητο και ελπίζει ξανά - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης