Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση 10% στους μισθούς, καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο
Το πλάνο βιωσιμότητας της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις απώλειες στην εποχή του κορωνοϊού συνεχίζεται, με τη διοίκηση να έρχεται σε συμφωνία με τους παίκτες για μείωση 10% στους μισθούς και το ενδεχόμενο μεταγραφής τον Ιανουάριο να μοιάζει απίθανο
Κοινή πλεύση στο κομμάτι της εξοικονόμησης πόρων στη Ρεάλ Μαδρίτηςσυνεχίζουν να ακολουθούν η διοίκηση και το προσωπικό της ομάδας, οι οποίοι συμφώνησαν για μείωση 10% στους μισθούς ως το τέλος της περιόδου.
Οι ιθύνοντες της Βασίλισσας προσπαθούν να κρατήσουν το κλαμπ σε ισορροπία εν μέσω πανδημίας και οι παίκτες από κοινού τα μέλη του σταφ έδωσαν τα «χέρια» για νέα μείωση, όπως είχε συμβεί και στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν.
Όσο αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών, η «Marca» αναφέρει πως από τη στιγμή που γίνονται περικοπές, δεν πρόκειται να κινηθεί ο σύλλογος για την απόκτηση παίκτη τον Ιανουάριο.
Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κάποια πώληση, κάτι που δεν αποκλείεται στις τάξεις των Μαδριλένων, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ του Ζινεντίν Ζιντάν που δεν έχουν ανταποκριθεί στα στάνταρ.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.