Γιατρός της Γαλατά για τον Ομάρ: «Έχει την όρασή του - Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το μέλλον»

Γιατρός της Γαλατά για τον Ομάρ: «Έχει την όρασή του - Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το μέλλον»

Η πρώτη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του πρώην άσου του Ολυμπιακού - Θα ακολουθήσουν κι άλλες μικροεπεμβάσεις

Ομάρ: «Καλό αποτέλεσμα εντός για να προκριθούμε»
Την πρώτη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί παρέθεσε ο γιατρός της Γαλατάσαραϊ, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που υπέστη.

Όπως ανέφερε, ο Νορβηγός έχει ανακτήσει την όρασή του και είναι σε καλύτερη κατάσταση από χθες, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την μελλοντική πορεία της υγείας του.

«Ο Oμάρ ήρθε στο νοσοκομείο μας τη νύχτα. Υπάρχει ένα πρόβλημα και στα δύο μάτια, αλλά το ένα μάτι είναι σε πιο άσχημη κατάσταση. Εγώ και οι άλλοι γιατροί μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Υποβλήθηκε σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις. Τώρα νοσηλεύεται στο δωμάτιο του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Η τωρινή κατάσταση του είναι καλύτερη από χτες, πιθανότατα θα χρειαστεί συνεχόμενες μικροεπεμβάσεις, αλλά αυτό θα καθοριστεί από τις εξετάσεις», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το νοσοκομείο μας διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό όρασης. Έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Οι ασθενείς έρχονται επίσης σε εμάς από όλη την Τουρκία. Έχουμε αυτές τις δυνατότητες. Έχουμε εργαστήριο βλαστικών κυττάρων. Θα κάνουμε ό, τι απαιτείται για αυτό. Έχει όραση τώρα, αλλά δεν θα ήταν σωστό να πούμε τίποτα για τη μελλοντική πορεία. Μια απλή κηλίδα στο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει πολύ την όραση. Θα εφαρμόσουμε την απαραίτητη επεξεργασία για θερμικά χημικά εγκαύματα».

Κλείοντας, είπε: «Κάναμε τη διαδικασία καθαρισμού για αυτό το έγκαυμα, καθαρίσαμε τα μάτια. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, κάναμε τα πάντα. Έχουμε κάνει τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Τώρα, σχεδιάζουμε τις διαδικασίες αποκατάστασης βήμα προς βήμα. Θα συνεχίσουμε αλλά θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες αύριο».

Πηγή: SportFM

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Ευχές για το 2021 με αναφορές στο ελπιδοφόρο μήνυμα των εμβολιασμών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης