Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι του Άρη, κανένα πέναλτι για ΠΑΟΚ»

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι του Άρη, κανένα πέναλτι για ΠΑΟΚ»

 Δείτε αναλυτικά την τεκμηρίωση των φάσεων της 12ης αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τι λέει για τις τρεις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ

5204769
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Ολλανδός διαιτητής Νάιχαους και οι βοηθοί του πήραν τις σωστές αποφάσεις στο κυριακάτικο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί ότι σωστά καταλογίσθηκε το πέναλτι σε μια δύσκολη φάση, ενώ σωστά δεν δόθηκαν πέναλτι στις δύο φάσεις που διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτκά όπως αναφέρει ο κ. Κλάτενμπεργκ: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με τον καταλογισμό του πέναλτι, διότι ο επιτιθέμενος ήρθε πρώτος σε επαφή με τη μπάλα με το δεξί του πόδι, με τη μπάλα να έρχεται στη συνέχεια σε επαφή με τα τεντωμένα χέρια του τερματοφύλακα. Τότε, άμεσα ο τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να παίξει τη μπάλα, συγκρούεται με το δεξί πόδι του επιτιθέμενου, προκαλώντας παράβαση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα το πέναλτι, καθώς η όποια επαφή με τη μπάλα του τερματοφύλακα δεν ήταν αρκετή, για να θεωρηθεί μια σαφής και εσκεμένη επαφή σ΄ αυτή.
Η ΚΕΔ αναγνωρίζει το βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης απόφασης, που ήταν αρκετά υποκειμενική και δε θα τύχει αποδοχής απ΄ όλους»

12η αγωνιστική SL





Ειδήσεις σήμερα:

Λαπροβίτολα: «Είχα συμφωνήσει και διάβαζα όλα τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού!»

Επέστρεψε στην δράση ο Τσεχ, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου (βίντεο)

Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ: Οπαδός έβαλε την μάσκα στα μάτια του κατά την ήττα από την Μπέρνλι (φώτο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης