Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ: Οπαδός έβαλε την μάσκα στα μάτια του κατά την ήττα από την Μπέρνλι (φώτο)

Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ: Οπαδός έβαλε την μάσκα στα μάτια του κατά την ήττα από την Μπέρνλι (φώτο)

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αλλά και αυτά για την... ψυχική του υγεία, ένας οπαδός της Άρσεναλ θέλησε να περάσει το μήνυμα «δεν βλέπεστε» βάζοντας την προστατευτική μάσκα σε τέτοιο ύψος ώστε να καλύπτει και τα μάτια του κατά την πρόσφατη, νέα ήττα της ομάδας του

arsenal-fan
Από στραπάτσο σε στραπάτσο πάει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, με την 15η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και κυρίως την τραγική της εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου να ξεκινούν εύλογα από πολύ νωρίς τις συζητήσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα σημάδι πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, και αυτή είναι μια άποψη που ασπάζονται οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι οπαδοί των «κανονιέρηδων».

Πριν τα νέα μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, τα οποία ξανά κλείνουν τα γήπεδα στην Πρέμιερ Λιγκ, κάποιοι... άτυχοι φανς της Άρσεναλ βρέθηκαν στο «Emirates» για να δουν το σύνολο του Αρτέτα να γνωρίζει την ήττα από την Μπέρνλι (0-1) με έναν εξ’ αυτών να κάνει το... λογικό και να ανεβάζει την μάσκα του λίγο παραπάνω για να μην βλέπει το νέο συνονθύλευμα της Άρσεναλ.

Και για όσους πιστεύουν πως το «συνονθύλευμα» είναι αυστηρή λέξη για να περιγράψει την κατάσταση, υπάρχει το παρακάτω βίντεο με ακόμη μία αντίδραση οπαδού των Λονδρέζων, το οποίο λέει... μόνο αλήθειες και ξεπέρασε το 1,2 εκατομμύριο views.

«Έχω αηδιάσει. Χάνουμε 1-0 από την Μπέρνλι εντός έδρας. Έχω αηδιάσει»...


Ειδήσεις σήμερα:

Στις 23 Δεκεμβρίου θα εγκρίνει η Ε.Ε. το εμβόλιο των Pfizer/BionTech για τον κορωνοϊό

ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ - Λήγει η προθεσμία

Νοσηλευτές ψυχικής υγείας: Κενό γράμμα οι οδηγίες για τον κορωνοϊό στα ψυχιατρεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης