«Έβαλαν χέρι» στον Λίνεκερ για τo «αντίο» του στον Μαραντόνα

«Έβαλαν χέρι» στον Λίνεκερ για τo «αντίο» του στον Μαραντόνα

Το tweet του Γκάρι Λίνεκερ  για τον Μαραντόνα - Γιατί κάποιοι τον κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού

lin_252863_223380_type13262
Η διατύπωση του τελευταίου αποχαιρετισμού από τον Γκάρι Λίνεκερ στον Μαραντόνα δεν έγινε δεκτός με τον δέοντα σεβασμό από τους σκληροπυρηνικούς ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο.

Ο Βρετανός πάλαι ποτέ στράικερ και νυν κορυφαίος τηλεσχολιαστής ποδοσφαίρου στη χώρα του, λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα απεβίωσε, έγραψε το εξής tweet:

«Υπάρχουν πληροφορίες από την Αργεντινή ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι νεκρός. Με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της δικής μου γενιάς και, πιθανότατα, ο καλύτερος όλων των εποχών. Ύστερα από έναν ευλογημένο αλλά γεμάτο προβλήματα βίο, ελπίζω να βρει εν τέλει την παρηγοριά στα χέρια του Θεού. Αναπαύσου εν ειρήνη Ντιέγκο».



Η αναφορά του Λίνεκερ, έστω και έμμεση, σε μια φάση που έχει εγγραφεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου σαν ο πλέον αμφιλεγόμενος θρύλος, το διαβόητο γκολ του Ντιέγκο εις βάρος της Αγγλίας με το «χέρι του θεού», εξόργισε μερίδα φιλάθλων.

Μέσω twitter πολλοί καταφέρθηκαν εναντίον του Γκάρι Λίνεκερ, καταλογίζοντάς του προκλητική έλλειψη σεβασμού στον άρτι τεθνεώτα Αργεντινό γίγαντα. Θεώρησαν ότι ο Λίνεκερ ειρωνεύεται μετά θάνατον τον Μαραντόνα και τον «μαστίγωσαν» όπως θα του άξιζε -εάν όντως έκανε κάτι τέτοιο. Ο Λίνεκερ, πάντως, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαραντόνα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε έστω και απειροελάχιστο ίχνος σαρκασμού στο μήνυμά του. Αντεπιτέθηκε στους επικριτές του -και ένα νέο σίριαλ άρχισε στα social media με παρεξηγήσεις επί παρεξηγήσεων, με μια θλιβερή αφορμή.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 11 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες στην καριέρα του Ντιεγκίτο

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το χέρι του Θεού και το γκολ του... Θεού - Δείτε βίντεο

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πώς αποχαιρέτησε τον «Θεό» της η Νάπολι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης