Ποκουσέφσκι: «Πρότυπα μου ο Ντουράντ και ο Κούκοτς»

Ποκουσέφσκι: «Πρότυπα μου ο Ντουράντ και ο Κούκοτς»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του έπειτα από την επιλογή του στο νούμερο 17 του NBA Draft 2020, εξηγώντας πως έχει ως πρότυπα τον Κέβιν Ντουράντ και τον Τόνι Κούκοτς

pokousefski
Οι Θάντερ επέλεξαν τον Ποκουσέφσκι στο νούμερο 17 του NBA Draft, στέλνοντας τον Ρίκι Ρούμπιο και τα νούμερα 25 & 28 στους Τίμπεργουλβς, δίνοντας στον 18χρονο φόργουορντ την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη ως το τέταρτο υψηλότερο draft pick στην ιστορία της Σερβίας!

O Ποκουσέφσκι παρακολούθησε τη διαδικασία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και τους Χρήστο Μπαφέ, Δημήτρη Τσαλδάρη ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού, με τον οποίο μέτρησε τρεις συμμετοχές στην EuroLeague την προηγούμενη διετία.

Εν συνεχεία έκανε τις πρώτες δηλώσεις του: «Ξέρω πως θα προσφέρω πολλή ενέργεια. Ό,τι μου ζητήσουν θα το κάνω. Θα δουλέψω στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου, ό,τι και να σημαίνει αυτό».

Ο «Πόκου» ρωτήθηκε και για τα πρότυπα του ή ποιον θα ανυπομονεί να αντιμετωπίσει: «Ο Κέβιν Ντουράντ είναι φυσικά ένας από τους, μιλώντας για τη νέα εποχή του ΝΒΑ. Ο Τόνι Κούκοτς από τους παλιούς».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τραυματίσθηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε το συμβόλαιο ο Γκουαρδιόλα

Προβληματισμός στους επιστήμονες: Αυξάνονται οι ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης