Πέλκας: «Στόχος να πάρω το πρωτάθλημα με την Φενέρμπαχτσε»

Πέλκας: «Στόχος να πάρω το πρωτάθλημα με την Φενέρμπαχτσε»

Ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε από την Φενέρμπαχτσε με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως μίλησε με τον Ερόλ Μπουλούτ πριν πει το ναι, ενώ τόνισε πως πήρε πληροφορίες και από τους Μπακασέτα και Τζαβέλλα

pelkas_2
Ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε από την Φενέρμπαχτσε στους εκπροσώπους Τύπου με τον διεθνή Έλληνα άσο να τονίζει πως μίλησε με τον προπονητή της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ, πριν πει το ναι, αλλά και για το μέγεθος του τουρκικού κλαμπ του οποίο χαρακτήρισε από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Τέλος, τόνισε πως στόχος του είναι να γίνει πρωταθλητής με τη νέα του ομάδα.

«Μίλησα με τον Ερόλ Μπολούτ πριν πω το ναι. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Η Φενέρμπαχτσε είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Τουρκίας κι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Πέλκας αναφέρθηκε και σε ορισμένους γνώριμους στο ελληνικό κοινό όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες και Τιάμ με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ. «Υπήρξα συμπαίκτης με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Τιάμ, ενώ γνωρίζω και τον Περότι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βγούμε πρωταθλητές και η Φενέρ έχει να το κατακτήσει από το 2014».

Ο Πέλκας αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από το ελληνικό, ενώ τόνισε πως μίλησε και με τους Μπακασέτα και Τζαβέλλα που αγωνίζονται στην Αλάνιασπορ. «Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, νομίζω είναι καλύτερο από το ελληνικό. Μίλησα με τον Τζαβέλλα και τον Μπακασέτα για το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πίεση που θα έχει στην Φενέρ, αλλά και στα ντέρμπι τα οποία είναι αρκετά στην Τουρκία. «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση και στα ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ οπότε δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι παθιασμένοι, όπως και της παλιάς μου ομάδας κι ελπίζω όσο γίνεται πιο γρήγορα να έρθουν στο γήπεδο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ! (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Εμμανουήλ Καραλής διασκέδασαν μαζί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης