Ατρόμητος: Με Λάζαρο στην αποστολή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ

Ατρόμητος: Με Λάζαρο στην αποστολή θα υποδεχθεί την ΑΕΚ

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο λίγες μέρες μετά την απόκτησή του να βρίσκεται στην αποστολή και τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς να επιστρέφει, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Ατρόμητος

lazaros
Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten διεξάγεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο και στην συνέχεια ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες την περασμένη Δευτέρα.

Εκτός του Χριστοδουλόπουλου νέο πρόσωπο είναι και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Στον αντίποδα εκτός θα μείνουν οι Γκαλβάο και Μουνίθ με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο τραυματίας.

Αναλυτικά την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Ρισβάνης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

list_atromitos_aek

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης