Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά βάπτισε χριστιανό, Αλβανό πρώην συμπαίκτη του
Ο ποδοσφαιριστής τουΠλατανιά, Μάνος Σμυρλάκης, έγινε ο νονός του αλβανικής καταγωγής πρώην συμπαίκτη του Φράνκο Λάμτσε, δίνοντας του το όνομα Χριστόφορος
O ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Μάνος Σμυρλάκης βάπτισε τον πρώην συμπαίκτη και καλό φίλο του, Φράνκο Λάμτσε.
Ο Μάνος Σμυρλάκης, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην οικογένεια του Πλατανιά, έγινε νονός για τον πρώην συμπαίκτη και καλό του φίλο Φράνκο Λάμτσε, ο οποίοςβαπτίστηκεΧριστιανός Ορθόδοξος όπως αναφέρει το sports-factory.
Ο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής Φράνκο αποφάσισε να βαπτιστεί σε ηλικία 21 ετών και να αλλάξει το όνομα του σε Χριστόφορος με τον Μάνο Σμυρλάκη να γίνεται ο πνευματικός του πατέρας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.