Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Σενεγαλέζος Μούσα Βαγκέ τηςΜπαρτσελόνα ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει από τη Βαρκελώνη στη Θεσσαλονίκη.
Ο δεξιός μπακ των «μπλαουγκράνα» θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού με τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται άμεσα προκειμένου να είναι διαθέσιμος στον δεύτερο αγώνα με την Κρασνοντάρ για τα playoffs του Champions League.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 22χρονος Σενεγαλέζος έχει συμφωνήσει σ' όλα και αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του για ένα χρόνο από την Μπαρτσελόνα.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.