ΕΠΟ: Στις 23 Νοεμβρίου οι εκλογές

ΕΠΟ: Στις 23 Νοεμβρίου οι εκλογές

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της Εκτελεστικής της τις αποφάσεις της για Γενική Συνέλευση στις 9 Οκτωβρίου και εκλογές στις 23 Νοεμβρίου

elliniki-podosfairiki-omospondia-epo
H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μεταθέσει τις εκλογές για τις 23 Νοεμβρίου μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.
Η Ομοσπονδία αρχικά είχε ορίσει ημερομηνία αρχαιρεσιών την 9η Οκτωβρίου. Από εκεί και πέρα κανονικά στις 9 Οκτωβρίου θα εκλεγούν τα νέα πειθαρχικά όργανα.

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα συγκληθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

H προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων θα συγκληθεί κανονικά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας έτους 2020.

Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας (Opap Arena).


Πηγή: www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΟ: Καταθέτει εκ νέου υποψηφιότητα για τελικό Conference League στην «Αγιά Σοφιά»

Κρούσμα κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Europa League: Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στα play off
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης