Αντετοκούνμπο: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Μπακς - Δύσκολη η απόκτηση του Κρις Πολ
ΟGreek Freak αποχώρησε ικανοποιημένος από το ραντεβού, αλλά ο Κρις Πολ είναι μάλλον απίθανο να γίνει συμπαίκτης του
Λεπτομέρειες για τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, δίνει ο έγκυρος ρεπόρτερ του Athletic, Έρικ Νέιμ.
«Πηγές αναφέρουν πως όλες οι πλευρές αποχώρησαν με καλή διάθεση και με μια αίσθηση συνεργασίας που οι Μπακς ελπίζουν να συνεχιστεί. Η συνάντηση του Γιάννη με την οικογένεια Λάσρι δεν καθορίζει το μέλλον του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα σε μια από τις πιο σημαντικές offseasons στην ιστορία του οργανισμού», αναφέρει.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι Μπακς τον Κρις Πολ μοιάζει να μην έχει σοβαρές πιθανότητες. «Πηγές που γνωρίζουν τη σκέψη της ιδιοκτησίας θεωρούν πως είναι εξαιρετικά απίθανο. Ο Πολ έχει συμβόλαιο 41,3 εκατ. δολάρια για τη νέα σεζόν και με οψιόν του παίκτη άλλα 44,2 εκατ. για το 2021/22. Παράλληλα υπάρχει δυσκολία στο να έρθει μια ακόμη ισχυρή προσωπικότητα και να υπάρχουν δύο τέτοιο All Stars. Όλα δείχνουν πως οι Μπακς μάλλον θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις», τονίζει.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους