Αυγενάκης: «Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα - Πιστεύω θα το καταφέρουμε»
Υπέρ της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα και αισιόδοξος ότι -ενόψει και του Final-8 του Basketball Champions League- θα βρεθεί τρόπος ώστε τελικά να επιτραπεί, δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης
Την πρόθεση της κυβέρνησης να εξαντλήσει τα περιθώρια για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα ξεκαθάρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να επιτραπεί έστω και μερική παρουσία θεατών στις εξέδρες.
«Λόγω του Final-8, μιας μεγάλης διοργάνωσης που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, πρέπει να βιαστούμε. Και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτώμενος συγκεκριμένα, δε, για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, απάντησε:
«Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Super Leagueέχουν προχωρήσει πολύ. Έχουν φτιάξει σε απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολλα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν, σε συνεννόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά, να επιτρέψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.