Μιλώντας μετά το 0-0 με τη Σλοβενία για την πρώτη αγωνιστική του Nations League, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας υπογράμμισε ότι οι παίκτες του παρότι δεν σκόραραν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, και πρόσθεσε πως αυτό που θέλει να δει από τους παίκτες του είναι να «χτίσουν» πάνω στη φιλοσοφία που ο ίδιος θέλει να περάσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Παίξαμε μετά από 10 μήνες και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο με τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο σημαντικό ματς με το Κόσοβο. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορωνοιό. Όλοι ήμασταν υγιείς. Οι παίκτες είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους. Η ομάδα μπορεί να μη σκόραρε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι Σλοβένοι είχαν συμπαγή άμυνα και καλό τερματοφύλακα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό είναι το βασικό που κρατάω».
Κλείνοντας, ο Φαν'τ Σχιπ ανέφερε: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις. Ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Συνεχίζουν τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και ο στόχος είναι να βελτιωθούμε».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.