ΟΦΗ: Η πρότασή του για έναρξη πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ: Η πρότασή του για έναρξη πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου

Ο ΟΦΗ θα προτείνει στο αυριανό Δ.Σ. της Super League 1 είτε την αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είτε τον ορισμό του μεταξύ τους αγώνα στην πρεμιέρα

Κρίσιμο συμβούλιο στη Λίγκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
Διοικητικό Συμβούλιο έχει η Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη (2/9) με τον ΟΦΗ να καταθέτει την πρότασή του προκειμένου η έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-2021 να γίνει κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου και να μην αναβληθεί λόγω του τελικού του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για το καλό του ποδοσφαίρου και προκειμένου να μην υπάρξει «σύγκρουση» με την ΕΠΟ για τον ορισμό του τελικού ΑΕΚ - Ολυμπιακός στις 12 του Σεπτέμβρη, θα προτείνει είτε την αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είτε τον ορισμό του μεταξύ τους αγώνα στην πρεμιέρα. Έτσι είτε θα αναβληθεί μόνο το μεταξύ τους παιχνίδι, είτε το πολύ δύο αγώνες από την πρώτη αγωνιστική.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του ΟΦΗ, με αυτόν τον τρόπο, και ο τελικός θα λάβει χώρα κανονικά και δεν θα πάει πίσω ο προγραμματισμός των άλλων ομάδων. Αυτό συνάμα θα βοηθήσει και τις ομάδες που έχουν να δώσουν ευρωπαϊκό αγώνα καθώς θα έχουν δώσει ένα επίσημο παιχνίδι πριν το ευρωπαϊκό τους ματς. Μια τέτοια πρακτική είναι κάτι που συνηθίζεται και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου δεν αναβάλλονται συνολικά οι αγωνιστικές, αλλά μόνο συγκεκριμένα παιχνίδια.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης