H Σούζι Κορτέζ αφού πρώτα τα έβαλε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου στη συνέχεια δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.
«Οσο ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να ξαναφορέσω φανέλα της ή να πανηγυρίζω τις νίκες ή τους τίτλους της ομάδας. Ειμαι πλέον φανατική οπαδός της Σίτι. Ο Μέσι έκανε τα πάντα για την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Μέσι τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να προκριθούμε ούτε στο Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Sun».
«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρή, αλλά ποτέ δεν θα πάψω να υποστηρίζω το μεγαλύτερο είδωλο στον χώρο του αθλητισμού. Μέχρι θανάτου. Ο Μπαρτομέου και ο Αμπιντάλ κατέστρεψαν την ομάδα μας και τώρα εξαιτίας τους ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θα αφήσει την Καταλωνία. Είναι μια θλιβερή ημέρα για εμένα και για εκατομμύρια μπλαουγκράνα οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Έχω αποφασίσει, όμως, πως θα γίνω η πιο φανατική οπαδός της ομάδας στην οποία θα παίζει ο Μέσι. Έχει δίκιο που φεύγει από τη Μπαρτσελόνα,, που τώρα είναι ένα μπάχαλο που διοικείται από κακούς ανθρώπους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram της.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή