Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρίσκεται στο 31.9 όσον αφορά το Players Efficiency Rating (σ.σ. η στατιστική κατηγορία που δείχνει την πραγματική προσφορά του κάθε παίκτη και το πόσο αποτελεσματικός είναι ανά λεπτό συμμετοχής) τη φετινή σεζόν, κάνοντας... ρεκόρ στο ΝΒΑ!
Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Μέμφις Γκρίζλις λόγω της τιμωρίας του, όπερ και σημαίνει ότι το συγκεκριμένο στατιστικό δεν πρόκειται να αλλάξει!
Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος είχε ολοκληρώσει την σεζόν 1962-63 με 31,82 στο PER
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.