Χασάν: «Ένας από τους τελικούς μας το ματς με τη Γουλβς, οι σκέψεις μας στη Βηρυτό»
Ο Χασάν μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Αγγλία, τονίζοντας πως το παιχνίδι με την Γουλβς είναι ένας από τους τελικούς της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία της Βηρυτού
Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, ο Χασάν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Γουλβς αλλά και στην τραγωδία της Βηρυτού.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το αν είναι έτοιμοι για την πρόκριση:«Φυσικά είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για το μυστικό της πρόκρισης και το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι:«Είναι αλήθεια πως το τελευταίο μας παιχνίδι είναι κάπως μακριά, αλλά προπονούμαστε πολύ σκληρά, δώσαμε και ένα φιλικό αγώνα και γνωρίζουμε πως το παιχνίδι που έρχεται είναι ένας από τους τελικούς της σεζόν για εμάς. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για αυτόν και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον κερδίσουμε».
Για την τραγωδία της Βηρυτού:«Είναι τραγικό, πολύ στενάχωρο. Οι σκέψεις μου είναι στους ανθρώπους της Βηρυτού και του Λιβάνου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί. Ελπίζω πως θα είναι δυνατοί τις επόμενες μέρες. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και εύχομαι να ειναι δυνατοί και να το ξεπεράσουν.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»