Ο Μακέντα σε αφιέρωμα της Sun μαζί με Εμπαπέ και Βινίσιους για τους «νέους Κριστιάνο»

Ο Μακέντα σε αφιέρωμα της Sun μαζί με Εμπαπέ και Βινίσιους για τους «νέους Κριστιάνο»

Ο Φεντερίκο Μακέντα συμπεριλήφθηκε σε αφιέρωμα της «Sun» για τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίστηκαν «νέοι Κριστιάνο» κατά το παρελθόν ενώ στο δημοσίευμα γίνεται εγκωμιαστική αναφορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό

makeda
Το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει τα εξής για τον Ιταλό φορ του Παναθηναϊκού:

«Όντας συμπαίκτης του Ρονάλντο το 2009, πιθανότατα, προκάλεσε μία αναπόφευκτη σύγκριση. Ο τρόπος, μάλιστα, που ο Ιταλός επιθετικός παρουσιάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προκάλεσε... υστερία! Με τους «κόκκινους διαβόλους να χάνουν 2-1 από την Άστον Βίλα και τον τίτλο να φεύγει από το Ολντ Τράφορντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Ρονάλντο σκόραρε προς το φινάλε και στις καθυστερήσεις ο Μακέντα πέτυχε το νικητήριο γκολ, στρώνοντας την μπάλα στον εαυτό του με τακουνάκι! Τώρα, στα 28 του, ανακάλυψε και πάλι την επαφή του με το σκοράρισμα παίζοντας στον Παναθηναϊκό ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΚΠΡ, την Ντονκάστερ και μεταξύ άλλων και στην Νοβάρα».

Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι εξής:

Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσιάλ (Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ), Τρινκάο (Μπράγκα), Ζαχά (Κρίσταλ Πάλας), Επαπέ (Παρί), Kάϊο Ζορζ (Σάντος), Οκάμπος (Σεβίλλη), Γκουέντες (Βαλένθια).

Federico Macheda v Aston Villa Goal (2009) | All the Angles | Manchester United
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης