Παναθηναϊκός: Πρόταση Ρόκα σε παίκτες για μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου
Ο Τσάβι Ρόκα είπε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ότι η πρόταση της διοίκησης αφορά μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου, αλλά μόνο για όσους έχουν μισθό από 60 χιλ. και πάνω
Η πρώτη επίσκεψη του Τσάβι Ρόκα στο Κορωπί μετά την καραντίνα, έβγαλε ειδήσεις, όσον αφορά τις συζητήσεις για τις απολαβές των ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέφερε στους αρχηγούς του «τριφυλλιού» την πρόταση της διοίκησης για μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου τους, για όσους όμως λαμβάνουν από 60 χιλιάδες ευρώ και πάνω.
Η πρόθεση των ανθρώπων των «πράσινων» είναι να ολοκληρωθούν τα θέματα των συμβολαίων και των μειώσεων μέχρι την έναρξη των playoffs.
Πλέον, ο Ρόκα περιμένει την απάντηση των ποδοσφαιριστών, με μια μερίδα ξενών να αντιδρά στην προαναφερθείσα πρόταση.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.