Παναθηναϊκός: Πρόταση Ρόκα σε παίκτες για μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου
Ο Τσάβι Ρόκα είπε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ότι η πρόταση της διοίκησης αφορά μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου, αλλά μόνο για όσους έχουν μισθό από 60 χιλ. και πάνω
Η πρώτη επίσκεψη του Τσάβι Ρόκα στο Κορωπί μετά την καραντίνα, έβγαλε ειδήσεις, όσον αφορά τις συζητήσεις για τις απολαβές των ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέφερε στους αρχηγούς του «τριφυλλιού» την πρόταση της διοίκησης για μείωση 40% στην τελευταία δόση του συμβολαίου τους, για όσους όμως λαμβάνουν από 60 χιλιάδες ευρώ και πάνω.
Η πρόθεση των ανθρώπων των «πράσινων» είναι να ολοκληρωθούν τα θέματα των συμβολαίων και των μειώσεων μέχρι την έναρξη των playoffs.
Πλέον, ο Ρόκα περιμένει την απάντηση των ποδοσφαιριστών, με μια μερίδα ξενών να αντιδρά στην προαναφερθείσα πρόταση.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.