Μάνατζερ Αϊτόρ: «Mιλάμε με Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας»
O εκπρόσωπος του Αϊτόρ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως ανταγωνιστή της Μπεσίκτας στην... μάχη για την υπογραφή του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ
Ο Παναθηναϊκός παλεύει για την απόκτηση του Αϊτόρ και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Άλμπερτ Μποτίνες, χαρακτήρισε το Τριφύλλι ως ανταγωνιστή της Μπεσίκτας, μιλώντας σε τούρκικη ιστοσελίδα. Ο Ισπανός μάνατζερ είπε χαρακτηριστικά τα εξής:
‘’Είχαμε συνάντηση με την Μπεσίκτας για την μεταγραφή του Αϊτόρ. Υπάρχει όμως ακόμη ένας ενδιαφερόμενος και αυτός είναι ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με τους δύο και θα μπορούσα να πω πως εκείνες με την Μπεσίκτας προχωρούν με πιο γρήγορο ρυθμό᾽᾽!
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.