Φέντερερ: «Δεν βρίσκω λόγο να προπονηθώ»

Φέντερερ: «Δεν βρίσκω λόγο να προπονηθώ»

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε ότι προτιμά να καθυστερήσει η επανέναρξη των αγώνων από το να παίζει σε άδεια στάδια

Βασιλιάς Φέντερερ, «έφαγε» τον Ναδάλ για πέμπτη συνεχόμενη φορά
Ο θρύλος του τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ, δε θέλει να παίξει σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών κάτι που ξεκαθάρισε μιλώντας με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο τενίστα Γκουστάβο Κουερτέν, στο Globoesporte.

«Πραγματικά ελπίζω ότι θα ξαναρχίσω όταν τα πράγματα θα είναι όπως ήταν πριν. Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένω παραπάνω για αυτή την επιστροφή. Ή τουλάχιστον τα μεγάλα κορτ να είναι κατά το ένα τρίτο ή κατά το ήμισυ γεμάτα. Σίγουρα είναι εφικτό να παίξουμε χωρίς θεατές. Το περισσότερο χρόνο, όταν προπονούμαστε, δεν υπάρχει κανένας. Όμως δεν μπορώ να με φανταστώ σε ένα άδειο στάδιο. Ελπίζω να μη φτάσουμε ως εκεί».

Ο σπουδαίος τενίστας που έχει κερδίσει 20 τίτλους γκραν σλαμ, καθώς και 2 Ολυμπιακά μετάλλια, το Φεβρουάριο που πέρασε υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο και δεν έχει αρχίσει ακόμα τις προπονήσεις.

«Προς το παρόν δεν προπονούμαι, για να είμαι ειλικρινής δεν βρίσκω και το λόγο να το κάνω. Είμαι ικανοποιημένος με τη φυσική μου κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα αργήσω να ξαναρχίσω. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτώ αυτή την παύση. Το όλο κύκλωμα δε μου λείπει πραγματικά. Είμαι σίγουρος όμως, πως όσο πλησιάζουμε σε κάποιον αγώνα, που θα έχω λόγο να προπονηθώ, τότε θα έχω κίνητρο να ξαναρχίσω».

Πηγή:sportsfeed.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Premier League: Την Πέμπτη βγαίνει η ημερομηνία επανέναρξης

Euroleague: Ζητεί ακύρωση της σεζόν η Ένωση Παικτών

Η Ελλάδα ευρωπαϊκό επίκεντρο και στον αθλητισμό

Ώρα αποφάσεων για τη συνέχιση ή τη διακοπή της Ευρωλίγκας: Όλα τα σενάρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης