Περιφερειακό Συμβούλιο: Καυγάς με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς μεταξύ Πρωτούλη - Τζήμερου

Περιφερειακό Συμβούλιο: Καυγάς με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς μεταξύ Πρωτούλη - Τζήμερου

Παρέμβαση της Αστυνομίας με τον Τζήμερο να θέλει να μηνύσει τον Πρωτούλη επειδή του πέταξε καφέ

tzimeros1
Αγριος καυγάς στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη, με τον πρώτο να ζητά την παρέμβαση της Αστυνομίας και τους συμβούλους να αντιδρούν.

Τα αίματα άναψαν όταν κατά τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».
Στην επίθεση Τζημερου απάντησε ο Πρωτούλης, χαρακτηρίζοντάς τον «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζί με κοστούμι».

Παρά τις προσπάθειες να ηρεμήσουν τα πνεύματα αυτό δεν πέτυχε και ο κ. Πρωτούλης κινούμενος κατά του Θάνου Τζήμερου έχυσε ένα φλυτζάνι με καφέ που ο δεύτερος είχε μπροστά του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο κοστούμι του κ. Τζήμερου. Έτσι ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι ακριβώς έχει γίνει και παράλληλα να προσπαθούν να πείσουν τον Θάνο Τζήμερο να μην κάνει μήνυση κατά Πρωτούλη, καθώς αυτό συνεπάγεται τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης