To «ποινικά κολάσιμο μπάρμπεκιου» του Γιαννούλη ανάψε φωτιά στο Twitter

To «ποινικά κολάσιμο μπάρμπεκιου» του Γιαννούλη ανάψε φωτιά στο Twitter

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά  tweets - Ο βουλευτής τoυ ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ποινικά κολάσιμο σαδισμό» το ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων

giannoulis_main1
Ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους του Twitter προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, κατά την παρεμβασή του στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννούλης ψαρακτήρισε ως σαδισμό και κτηνωδία τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, ζητώντας, μάλιστα, να υπάρξουν ποινές.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

Η παραπάνω τοποθέτηση, ξεσήκωσε τους χρήστες του Twitter, που «απάντησαν», οι περισσότεροι με ειρωνική διάθεση. «Γιαννούλη με λένε και μένα παιδιά αλλά προτείνω μπάρμπεκιου παντού με κάθε είδους κοψίδια, κάτω στην καταπίεση των μερακλήδων της ψησταριάς!» ανέφερε ένας χρήστης, ενώ άλλος προτίμησε τη... χιουμοριστική οδό, τονίζοντας πως... «εγω συμφωνω με συντροφο Γιαννουλη και προτεινω αυτοφωρο σε οσους γιορταζουν τσικνοπεμπτη».



Κλείσιμο


Φυσικά, δεν έλειψαν και οι οργισμένες τοποθετήσεις κατά του κ. Γιαννούλη, όπως η ακόλουθη: «Όχι άλλο Γιαννούλη, έλεος με το σούργελο! Είπε μια κοτσάνα και θα γίνει φίρμα; Αυτό επιδιώκει ο κρατικοδίαιτος παπαγάλος, που ποτέ δεν θα είχε προσληφθεί σε ιδιωτικό μέσο. Ποτέ!».



Επιπλέον, υπήρξαν και παραλληλισμοί με άλλου τύπου επεισόδια που έχουν καταγραφεί σε δομές φιλοξενίας, όπως η συγκεκριμένη: «Κτηνωδία κ.Γιαννουλη είναι να βιάζουν 7χρονα παιδάκια οι κατατρεγμένοι"Αφγανοί δίπλα από τις δομές φιλοξενίας όλων αυτών των απολίτιστων που ζουν από τα επιδόματα της Ευρώπης και μας κατακλεβουν! Άιντε ταγαρι που αν δεν έβαζες για περιφερειάρχης δεν θα σε γνώριζε ούτε η μάνα σου».




Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά τουιταρίσματα, που ακολούθησαν της... πρωτότυπυης τοποθέτησης του Χρήστου Γιαννούλη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης