Προγραμματικές δηλώσεις - Live: Η μετριοπάθεια Μητσοτάκη… αποσυντόνισε τον ΣΥΡΙΖΑ

mitso_main01

Δείτε την συζήτηση στη Βουλή - Τα μεσάνυχτα η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - Αποφασισμένος να τηρήσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός - Πού θα βρεθούν τα λεφτά για την άμεση εφαρμογή της ανακούφισης των πολιτών από τον ΕΝΦΙΑ - Ποια είναι τα δέκα νομοσχέδια που θα δρομολογεί

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα πολιτικής μετριοπάθειας, η οποία δημιουργήθηκε από την αρχική τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζεται για τρίτη ημέρα σήμερα η συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης που κορυφώνεται τα μεσάνυχτα με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Από την πρωθυπουργική ομιλία απουσίαζε το διχαστικό πνεύμα που είχε κατακλύσει την πολιτική σκηνή την τελευταία δεκαετία της κρίσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε τον συνήθη πειρασμό της παρελθοντολογίας και μίλησε κατά βάση για το μέλλον και αυτά που προτίθενται ο ίδιος και η κυβέρνησή του να υλοποιήσουν, παραθέτοντας τις περισσότερες φορές και σαφή χρονοδιαγράμματα.

«Η λαϊκή εντολή υπήρξε σαφής και πεντακάθαρη. Είναι καιρός η αυτοδύναμη Ελλάδα να πάει μπροστά. Με ενότητα, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά», ανέφερε. «Η κυβέρνησή μου -και εγώ προσωπικά- θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή αυτή. Ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία που πολλοί αποκαλούν «νέα κανονικότητα». Την εννοούμε, όμως, ως πρόοδο κι όχι ως επιστροφή σε παλαιές παθογένειες», συμπλήρωσε.
«Δεν θα μετρηθούμε με τους αντιπάλους μας. Αλλά με τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας», υπογράμμισε χειροκροτούμενος θερμά από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.«Πολιτική του μέτρου, της λογικής και του αποτελέσματος»

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε μόνον ακροθιγώς τα προβλήματα τα οποία άφησε πίσω της η απελθούσα κυβέρνηση. «Δυστυχώς οι νάρκες αυτές υπάρχουν. Μάλιστα, είναι πολλές και επικίνδυνες. Δεν ωφελεί, όμως, η συνεχής επίκλησή τους», είπε. «Είναι καιρός να κοιτάξουμε μπροστά, είναι καιρός να πάμε μπροστά».

Την ίδια ώρα, κάνοντας έναν απολογισμό των πρωτοβουλιών που έλαβε η κυβέρνησή του το τελευταίο δεκαήμερο με την ταχεία στελέχωση του κρατικού μηχανισμού και την ετοιμότητα που έδειξε σε πολλά επίπεδα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Αυτές οι πρώτες ημέρες είναι λίγες μόνο γραμμές από τον πρόλογο ενός νέου εθνικού κεφαλαίου στην ιστορία της χώρας. Δείχνουν όμως την αντίληψη που έχει η κυβέρνηση για τα καθήκοντά της».
Oμιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης

«Δεν μας ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία», τόνισε, συνεχίζοντας: «Αποστολή μας είναι να φέρουμε επενδύσεις. Να μειώσουμε τους φόρους. Να συνδέσουμε τους μισθούς με την ανάπτυξη. Να έχουν όλοι μερίδιο στην ευημερία. Να δώσουμε πολλές ευκαιρίες στους νέους μέσω της Παιδείας. Να βάλουμε τάξη και κανόνες στην αγορά εργασίας και να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους, ειδικά τους χαμηλόμισθους. Να πολεμήσουμε το φόβο μέσα από μια αποτελεσματική πολιτική ασφάλειας. Να προσφέρουμε καλή δημόσια Υγεία σε αυτούς που τη χρειάζονται».

«Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα, δεν ξέρω πραγματικά τι ιδεολογικό πρόσημο θα έβαζε κανείς σε όλα τα παραπάνω», είπε ο πρωθυπουργός. «Εγώ θα την αποκαλούσα “πολιτική του μέτρου, της λογικής και του αποτελέσματος”. Και σε αυτήν πιστεύω. Γι’ αυτό και, στο εξής, ο κυβερνητικός λόγος θα είναι λιτός και αληθινός. Θα αποφεύγει τα πολλά επίθετα, επιμένοντας στα ουσιαστικά. Και από τον μέλλοντα χρόνο, θα προτιμά τον ενεστώτα. Τον ενεστώτα της δράσης και του αποτελέσματος».
kyriakos-mitsotakis-vima-voulis
Οι τοποθετήσεις αυτές του πρωθυπουργού προκάλεσαν, σύμφωνα με την ερμηνεία κυβερνητικών αξιωματούχων, αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ και στα ηγετικά του κλιμάκια τα οποία είχαν προετοιμαστεί για να ασκήσουν κριτική για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων της κυβέρνησης και βρέθηκαν μπροστά στην αντίθετη κατεύθυνση, καθώς ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνον δεν μετέθεσε το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση όσων υποσχέθηκε, αλλά αντιθέτως έφερε νωρίτερα την εφαρμογή στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22% μεσοσταθμικά.

Γι΄ αυτό και τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν συνηθίσει στους υψηλούς τόνους και στη σύγκρουση, «έδειχναν αποσυντονισμένοι», επιχειρώντας να βρουν έρεισμα στη δυσκολία της κυβέρνησης να βρει δημοσιονομικό χώρο για να ανταποκριθεί στα υπεσχημένα χωρίς μείωση των δεσμεύσεων για πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5%.

kyvernitika-edrana-vouli-enaΠού θα βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «κωλοτούμπα από την ανάποδη», οι μειώσεις των φόρων ξεκινούν από τώρα. Τα εκκαθαριστικά που θα λάβουν σε λίγες μέρες οι πολίτες για τον φετινό ΕΝΦΙΑ, θα είναι χαμηλότερα.

Συγκεκριμένα για τις μικρές ιδιοκτησίες η ανακούφιση θα είναι της τάξης του 30%. Ο φόρος για τις μεσαίες ιδιοκτησίες θα μειωθεί κατά 20%. Και φόρος για τις πολύ μεγάλες ιδιοκτησίες, με αξία άνω του 1 εκατομμυρίου, θα μειωθεί κατά 10%. Έτσι θα ανακουφιστούν αμέσως εκατομμύρια ιδιοκτήτες και θα τονωθεί η αγορά ακινήτων. Είναι ταυτόχρονα ένα από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να ανακτήσουν τα σπίτια μας την αξία που έχασαν.

kyriakos-mitsotakis-vouli-ena


Προς την ίδια κατεύθυνση η κυβέρνηση πρόκειται να λάβει και άλλα μέτρα όπως είναι η αναστολή του Φ.Π.Α. στην οικοδομή, η αναστολή του φόρου υπεραξίας σε αγορές και πωλήσεις και η καθιέρωση έκπτωσης φόρου 40% στις δαπάνες για την ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων.

Τα επιπλέον περίπου 200 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, μπορεί να προέλθουν από την αυστηρή τήρηση των προϋπολογισμών των υπουργείων και των εκατοντάδων εποπτευόμενων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, κυρίως με δραστικό περιορισμό των λειτουργικών τους εσόδων. Θα υπάρξουν όμως και επιπλέον έσοδα από την επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων στις επιχειρήσεις.

kikilias-mitsotakis-vouli-enaΈρχονται και άλλες μειώσεις φόρων

Σύμφωνα με τα λεγόμενα αρμόδιων παραγόντων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μειώνει τους φόρους έτσι ώστε η οικονομία να πάρει μπροστά, με νέες επενδύσεις και πολλές καλές νέες θέσεις εργασίας. Διότι η φορολογία δεν είναι μόνο πηγή εσόδων, αλλά και βασική συνιστώσα της ανάπτυξης.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο φόρος στις επιχειρήσεις μειώνεται στο 20% σε δύο φάσεις.

Ειδικότερα:
*Τον Σεπτέμβριο θα ψηφισθεί η μείωση από το 28 στο 24% για τα εισοδήματα του 2019 και για τα μερίσματα, από 10% στο 5%.
*Ο πρώτος φορολογικός συντελεστής για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ πέφτει από το 22% στο 9%. Αλλά μειώνεται και ο ανώτατος.
*Καταργούνται σταδιακά η Εισφορά Αλληλεγγύης και το Τέλος Επιτηδεύματος.
*Ο Φ.Π.Α. περιορίζεται από το 13% στο 11% και από το 24% στο 22%.
*Οι ασφαλιστικές εισφορές μειώνονται σταδιακά από 20% στο 15%.

Σε σχέση με την κριτική της αντιπολίτευσης, κυβερνητικές πηγές αντιτείνουν ότι δεν διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία και ότι η κυβέρνηση θα διεκδικήσει μείωση των πλεονασμάτων.

vouli-programmatikes-dyoΗ δημοσιονομική ισορροπία και η μείωση των πλεονασμάτων

«Σε δεκάδες ομιλίες και συνεντεύξεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλάμβανε ότι η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί την μείωση των πλεονασμάτων το 2020 για να ισχύσει η μείωση αυτή από το 2021», αναφέρουν συνεργάτες του.
Εξηγούσε μάλιστα ότι η υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της κυβέρνησης είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα για την οικοδόμηση της αξιοπιστίας έναντι των εταίρων της χώρας που θα οδηγήσει στην επιτυχή έκβαση αυτής της διαπραγμάτευσης.

Αυτό, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, υπογράμμισε και στις προγραμματικές δηλώσεις. Με τον προϋπολογισμό για το 2020 δεν πρόκειται να διαταραχθεί η δεδομένη δημοσιονομική ισορροπία ούτε να αμφισβητηθούν οι στόχοι των πρωτογενών πλεονασμάτων που έχουν συμφωνηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Επιτυγχάνοντας, ωστόσο, τους στόχους του 2019 και του 2020 και υλοποιώντας ένα ευρύ πλάνο τολμηρών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας, θα αποδείξουμε αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Και έτσι, μέσα στο 2020, θα υπάρχει -τεκμηριωμένα πλέον- η δυνατότητα να διεκδικήσει η κυβέρνηση, μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα.

Άλλωστε, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι υπουργοί που εξειδίκευσαν τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης επέμειναν πως «ό,τι είχε πει προεκλογικά η ΝΔ ισχύει στο ακέραιο». Βασικός στόχος είναι να φέρει νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις και νέες, καλύτερα αμειβόμενες θέσεις, εργασίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεσμεύεται συγκεκριμένα:
*Να μειώσει τους φόρους και να πάρει ανάσα η κοινωνία και να βάλει μπρος η οικονομία.
*Να συνδέσει τους μισθούς με την ανάπτυξη, ώστε να έχουν όλοι μερίδιο στην ευημερία.
*Να δώσει ευκαιρίες στους νέους μέσω της Παιδείας.
*Να βάλει τάξη και κανόνες στην αγορά εργασίας και να προστατεύει τους εργαζόμενους.
*Να πολεμήσει το φόβο μέσα από μια αποτελεσματική πολιτική ασφάλειας.
*Να προσφέρει καλή δημόσια Υγεία σε αυτούς που τη χρειάζονται.

vouli-programmatikes-enaΔέκα νομοσχέδια ως το τέλος του χρόνου

Κατά τα ανακοινωθέντα από τον πρωθυπουργό, τα πρώτα 10 νομοθετήματα που θα κατατεθούν για συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή έως το τέλος του 2019 είναι τα ακόλουθα:
- Το νέο επιτελικό κράτος.
- Το νέο φορολογικό πλαίσιο που συνδυάζει τη μεταρρυθμιστική τομή με ελαφρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
- Την Ανάπτυξη με στόχο εθνικές και διεθνείς επενδύσεις.
- Τον εκσυγχρονισμό της πτωχευτικής και προ-πτωχευτικής διαδικασίας εταιριών
- Το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και τη νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, την Διαφάνεια και την Προστασία του Πολίτη.
- Την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της.
- Τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης.
- Την αγροτική ανάπτυξη και την οργάνωση της πρωτογενούς παραγωγής, και, τέλος
- Τις μεγάλες τομές στην δημόσια Υγεία.

vouli-programmatikes-mitsotakis-geniko

ΣΧΟΛΙΑ (54)

Νέα Δημοκρατία =

Πρώτο Θέμα Διότι το δεύτερο είναι ο Sir Richard (σύριτσα που λένε BBC και DW).

Γιώργος

Η κυβέρνηση ξεκίνησε προετοιμασμένη,μας εξέπληξε ευχάριστα.Οι υπεύθυνοι πολίτες ας συνδράμουν,ο καθένας όπως μπορεί, για την υλοποίηση των στόχων.Ισως προλάβουμε να ζήσουμε σε μια πραγματικά όμορφη πατρίδα.

Επιτέλους!!!!

Μετα την ολική καταστροφή Τσίπρα με 200 δις ζημιές στην οικονομία κατα τον Τόμας Βιζερ, με 45 δις νεους φορους Τσίπρα και νεες περικοπες Τσίπρα απο το 3ο Αριστερό δικό του Μνημόνιο (10 δις ετησίως επι 4,5 χρόνια μας έκλεψε απο τις τσέπες μας), μετα την απάτη Τσίπρα ότι θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ ενω τον αυξησε, ηλθε ο Κυριάκος Μητσοτάκηςκαι και μείωσε άμεσα και πραγματικά τον ΕΝΦΙΑ! Ουτε θα-θα-θα, ουτε του χρόνου! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Ο Τσίπρας μετα τις αποτυχιες του παντου, οδευει για χαρακίρι!

ΝΔ = Χότζας

Αφού έφερε μνημόνια, ΕΝΦΙΑ, προκαταβολή φόρου, μείωση 25% του ΑΕΠ, 5000 αυτοκτονίες..... τώρα μας λέει ότι πρέπει να τους φιλάμε τα πόδια που απλά απάλυναν τον πόνο που προξένησαν.... Τα περισσότερα μέτρα εν τω μεταξύ τα είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ..... Αλλά ξέρουμε καταστροφή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό δεχόμαστε την Συμφωνία των Πρεσπών, διορίζουμε όσους ήταν αρχηγοί στο Μάτι, και φέρνουμε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ με την στρωματοποιημένη περικοπή (και όχι οριζόντια όπως είχαν τάξει) 4 μήνες πιο νωρίς!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ με την γελοιότητα σας ρεεεε... Μια απλή συγνώμη θα αρκούσε Μακεδονομάχοι μου

ΧΑΝΙΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!! ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ 4+4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ..!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΥΔΙ..........

ΣΥΡΙΖΑ = ΠΑΡΑΚΜΗ

Και πώς γίνεται ρε μεγάλε ένα τόσο άθλιο κόμμα με τόσες καταστροφικές πολιτικές, να σας στείλει άνετα στην αντιπολίτευση???

@

Μάλλον για τον Συριζα μιλάς που με κάτι επιδοματάκια της πλάκας έδινε ασπιρίνες στον λαό για όλα όσα προκάλεσε + το ξεπούλημα... Α, ξέχασα και τη διαστημική πολιτική του Παπά!

@@@

1. Η ΝΔ έφερε ένα μνημόνιο για να διορθώσει το καταστροφικό πρώτο μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ δύο μνημόνια για να καταστρέψει ό,τι επιτεύχθηκε με το δεύτερο μνημόνιο 2. ο ΕΝΦΙΑ ήταν η αλλαγή ονομασίας του προηγούμενου τέλους που εισήγαγε ο ΓΑΠ 3. Η προκαταβολή φόρου πήγε στο 100% το 2017, δεν είχαμε ΝΔ τότε 4. Τα μνημόνια συγκράτησαν την μείωση του ΑΕΠ στο 25%, χωρίς μνημόνια θα ήταν υπερδεκαπλάσια, πολύ απλά γιατί το ΑΕΠ προμνημονιακά βασίζονταν σε υπερδανεισμό, υπηρεσίες και ελάχιστη πραγματική παραγωγή 5. Οι αυτοκτονίες είναι από τα γνωστά fake news, τι να πούμε γι'αυτό, επί ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα σε αυτόν τον τομέα

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

ΑΛΗΤΑΡΑ .ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ 200 ΧΡΟΝΙΑ.,ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ζαλισμενοι οι Συριζαίοι!!!

Εφαγαν φάπα απο τον Ελληνικό Λαό και ειναι σε μόνιμο πανικό οι συριζαίοι.... Ο Κυριάκος και οι Υπουργοί του κεντάνε στην Βουλή! Ολη η Ελλαδα θαυμάζει και στηρίζει την εξαιρετική Κυβερνηση της ΝΔ! Μειωνει παντού τους φόρους! Και ειμαστε ακόμα στην αρχή! Σε τεσσερα χρόνια θα έχει αναγεννηθεί ολοκληρωτικά η Πατρίδα μας απο την σταχτη των απατεώνων συριζαίων, που θα λογοδοτήσουν στα Ειδικα Δικαστηρια! Μπραβο σε όλους στην ΝΔ και κυρίως στον Π/Θ Κυριάκο Μητσοτακη! ΑΞΙΟΙ!

καλή...

...η διαφήμιση! θα το παίξετε και σε spot? σε you tube?

Κιλκίς

Ο Μητσοτάκης θα αποτύχει, αφού προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος. Κάτι όμως που είναι αντίθετο με την λογική του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου. Τα πράγματα είναι απλά, σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί η τετραετία Συριζανέλ και θα ξαναγυρίσουμε στην μπουρδελοποίηση της χώρας.

Φιλική υπενθύμιση

Κύριε Μητσοτάκη, για καλή δημόσια υγεία και ύπαρξη τομών στην δημόσια υγεία, θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από πλευράς της κυβέρνησης σας, για ενίσχυση του ρόλου και του δυναμικού των δημοσίων υπηρεσιών, από Υγιεινολόγους - Επόπτες Δημόσιας Υγείας! Τους κατεξοχήν αρμόδιους δηλαδή σε θέματα δημόσιας υγείας, αναφορικά με τον σχεδιασμό, την εξασφάλιση και την προάσπιση της δημόσιας υγείας στην χώρα, μέσω των ελέγχων που πραγματοποιούν, αλλά και μέσω της τοποθέτησης τους σε νευραλγικά πόστα λήψης αποφάσεων! Αν μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στα κατάλληλα πόστα και εφόσον πρόκειται να αποκομματοποιηθεί το Δημόσιο, τότε θα γίνεται λόγος για Λειτουργούς Δημόσιας Υγείας και τα πράγματα σε υγειονομικό επίπεδο, θα βαίνουν ολοένα και ταχύτερα προς το καλύτερο για την Χώρα!

Αθ. Πολιτης

Επιτέλους ένας Πρωθυπουγός με μόρφωση και εντιμότητα και όχι πλέον αμόρφωτος, απατεώνας "πρωθυπουργός-σκυλάκι-δουλικό"....

Κρίτων

Μετριοπαθής είναι αυτός που πάσχει από μετριότητα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4854510

Όπλο στη φαρέτρα του πρωθυπουργού και η απόφαση του ΚΑΣ που ανοίγει το δρόμο για να ξεμπλοκάρει η μεγάλη επένδυση - Ανάπτυξη και ελληνοτουρκικά στην ατζέντα της συνάντησης με τον Εμανουέλ Μακρόν

mendwni

Η Λίνα Μενδώνη έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στην πρώτη συνεδρίαση του ΚΑΣ με τη νέα σύνθεση - «Χωρίς τον επιστημονικό λόγο και την επιστήμη, η πολιτική αντιμετωπίζει δυσκολίες»

kinal

Το Κίνημα Αλλαγής ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ενόψει του αυριανού ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι – Στο στόχαστρό του η πολιτική της κυβέρνησης για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

3
kikladiki

Ο κ. Μητσοτάκης, που βρέθηκε στο χώρο μαζί με τον γιό του, ξεναγήθηκε από τον επιμελητή κ. Σταμπολίδη και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να περιηγηθούν στα μοναδικά δημιουργήματα

mitsotakis_main

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει κάλεσμα στους Γάλλους επενδυτές να εκμεταλλευτούν τις προοπτικές στην Ελλάδα - Θα συζητηθούν και θέματα αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών - Στην ατζέντα και το θέμα της κλιματικής αλλαγής

19