Ποτάμι: Γιατί δεν τολμά ευθέως να πει ο Δανέλλης ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ποτάμι: Γιατί δεν τολμά ευθέως να πει ο Δανέλλης ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανακοίνωση με καρφιά προς τον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι, μετά την ανακοίνωση των 6 ότι η ψήφος τους θα προσμετράται σε αυτές της πλειοψηφίας - «Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα είναι»

topotami
Επίθεση κατά του Σπύρου Δανέλλη εξαπέλυσε το Ποτάμι, μετά τις επιστολές των έξι βουλευτών, που ζητούν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους σε αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, γεγονός που βάζει νέες «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό.

Το Ποτάμι, σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι», επισημαίνει ότι η επιστολή του αποτελεί ομολογία ότι πέρασε στην αντιπολίτευση, κάτι που είχε πει και η Σεβαστουπόλεως, όταν πέρασε στη συμπολίτευση.

«Γιατί δεν τολμάει να το πει ευθέως ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί ότι όταν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα θα δώσει πίσω την έδρα του, γιατί… αυτός δεν είναι σαν όλους τους άλλους;», διερωτάται μάλιστα το Ποτάμι, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση του πρώην βουλευτή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

Θα είναι σαν να μην είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα είναι»

Όταν ο κ. Δανέλλης είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είχαμε πει ότι πέρασε στη συμπολίτευση. Τώρα το ομολογεί και ο ίδιος ζητώντας από τον Πρόεδρο της Βουλής ,η ψήφος του πάντα και παντού να προσμετράται μαζί με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν τολμάει να το πει ευθέως ότι προσχωρεί άνευ όρων στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί ότι όταν προσχωρήσει σε άλλο κόμμα θα δώσει πίσω την έδρα του, γιατί… αυτός δεν είναι σαν όλους τους άλλους;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης