Κόντε: Το Μεταναστευτικό απειλεί με ρήξη την Ευρώπη

kode_main

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφέρθηκε σε έλλειψη συγχρονισμού

"Το μεταναστευτικό είναι θέμα που παρουσιάζει μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη και που μπορεί να την οδηγήσει σε μια ενδόρρηξη", είπε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ.

Οι χώρες μας έχουν μια κοινή ευαισθησία και πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να βρούμε κοινές λύσεις, είπε και πρόσθεσε ότι έχουμε αποτύχει να δώσουμε απάντηση στο πρόβλημα του καταμερισμού. Δεν θα εκπλαγούμε να δούμε τους πολίτες να γυρίζουν την πλάτη τους στην Ευρώπη, ανέφερε.

Μας λείπει ο συγχρονισμός στον χειρισμό, είναι ένα πολυσύνθετο φαινόμενο και αγγίζει τον τρόπο που χειριζόμαστε το θέμα της αφρικανικής ηπείρου, είπε.

Πρόσθεσε ότι το Ταμείο για την Αφρική έχει μόνο μερικά εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής και αυτά δεν αρκούν για να δημιουργήσουμε μια πραγματική πολιτική που θα λύσει τα προβλήματα.

Αναφερθείς στη Διακήρυξη της Λευκωσίας είπε ότι τονίζει τον κοινό παρανομαστή της Νότιας Ευρώπης με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει όλη η Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΤΣ

Τα έχετε κάνει ΣΚΑΤΑ σαν τη μούρη σας, ευρωπέη...

Θωμαίς

Μιλάει και ο ηθικολόγος υποστηρικτής των δικτατόρων!

@

Μεγάλε, η αριστερά έκανε τη ζημιά, όλα τα άλλα είναι παρεπόμενα. Διότι η αριστερά ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ τα πάντα, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, αξίες, κανόνες, θεσμούς, τάξη, κράτος και κοινωνία. Είναι καρκίνωμα της κοινωνίας... Αφού απαξίωσε τα πάντα, τότε, όπως λέει ο λαός "μάθαν ότι γ@μιόμαστε, πλάκωσαν και οι γyφτοι". Εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού "στην υπεροχή της αριστερής ιδεοληψίας". Το έζησαν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και γελάνε όταν ακούνε τους εδώ απατεώνες να λένε ότι "η αριστερά έχει το ηθικό πλεονέκτημα". Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αριστεράς είναι η δημαγωγία/απάτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

petsas

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε τον απολογισμό του έργου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τις 100 μέρες που πέρασαν και παρουσίασε τα σχέδια και τις δράσεις για 100 επόμενες

metanastes_ar

«Όλοι όσοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας να επιστρέφονται. Κανονικά στα νησιά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας μετανάστης», λέει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος - Θα αλλάξει η νομική βάση χορήγησης ασύλου, λέει ο Κουμουτσάκος

23