Κουμουτσάκος για δηλώσεις Ζάεφ: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι θερμοκήπιο αλυτρωτισμού και εθνικισμού

4337344

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να μην παρακολουθεί άβουλη και να αναλάβει τις ευθύνες της - Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού

Να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών κάλεσε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφορικά με τις δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ.

«Επιβεβαιώνεται πλέον περίτρανα, με ήχο και εικόνα, ότι οι απαράδεκτες δηλώσεις Ζάεφ είναι τελικά ακόμη χειρότερες. Ούτε αυτές, όμως, μας εκπλήσσουν. Γιατί απλώς είναι η φυσική συνέπεια της συμφωνίας των Πρεσπών που από την αρχή χαρακτηρίσαμε θερμοκήπιο αλυτρωτισμού και εθνικισμού», δήλωσε ο κ.Κουμουτσάκος.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούν άβουλοι. Οφείλουν, έστω και τώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να μην προχωρήσουν στην κύρωση της επιζήμιας αυτής συμφωνίας», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πείτε οτι μετεκλογικά

θα ακυρώσετε τη συμφωνία των Πρεσπών, και να είστε σίγουροι οτι θα κερδίσετε με πολύ μεγάλο ποσοστό. Η καλή γειτονία και συνεργασία με τους σκοπιανούς, μπορεί να γίνει χωρίς να προδώσουμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας.

ONNEΔITHΣ

Για 2 λόγους δεν ανεβαίvoυμε δημoσκοπικά. Α) Έxoυμε τον Κούλη αρxnγό. Β) Δεν έxoυμε εvστάσεις επί της oυσίας με την πoλιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Αθηναιος

Ας τα ακούνε κάποιοι εθνομηδενιστες Φιλης, Λιακος, Ζορμπα, Ρεπουση, Αναγνωστοπουλου. Τι πρόταση έχουν να βγούμε από την κρίση και το αδιέξοδα : Τίποτα παρασιτολογια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

44D2FCE5-2301-212D-D3E4-7CC6E861FB6E

Κωμική και άδικη αύξηση των 30 ευρώ στον κατώτατο μισθό που προτείνει η υπουργός Εργασίας αναφέρει ο Στέφανος Μάνος και επαναφέρει την πρόταση του για μισθό 669 ευρώ και σύνταξη για όλους στα 700 ευρώ

AD36469C56E9505D2CE67D16E371D84D

«Η Πολιτεία μεριμνά για τη διασπορά του μακεδονικού λαού» αναφέρει στην τέταρτη τροπολογία και διευκρινίζει ότι «η ΠΓΔΜ δεν θα αναμειγνύεται στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών και στις εσωτερικές τους υποθέσεις»

1