Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Από το Φεβρουάριο και μετά κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές

Σγουρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Από το Φεβρουάριο και μετά κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές

«Θα στηρίξουμε ό,τι αποφασίσει η Ιεραρχία» η απάντησή του για τη στάση των ΑΝΕΛ στη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου - Οι ΑΝΕΛ έχουν προχωρήσει στην κατάρτιση του 60% των ψηφοδελτίων

sgouridis-anel1
Την άποψη ότι «από το Φεβρουάριο και μετά κάθε ημερομηνία είναι επικίνδυνη για εκλογές» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Αποκάλυψε, δε, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν προχωρήσει «στον καταρτισμό του 60% των ψηφοδελτίων» ενώ στην παρατήρηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε πώς θα πάρει και 20 ημέρες από τον Οκτώβριο ο κ. Σγουρίδης σχολίασε «το εύχομαι».

Επανέλαβε, δε, ότι «εάν θα έρθει το προσχέδιο συμφωνίας υπογεγραμμένο από τη γειτονική χώρα εμείς θα αποχωρήσουμε. Από εκεί και πέρα ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες στον πρωθυπουργό».

Όσον αφορά τη στάση των ΑΝΕΛ στη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου απάντησε ότι «σε ό,τι αποφασίσει η ιεραρχία αυτο θα στηρίξουμε».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, «δεν θα υπάρξουν αιφνδιασμοί στο τι θα κατεβεί προς τη Βουλή. Θα υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην επιτροπή που συγκροτήθηκε από την Ιεραρχία με την κυβέρνηση που κατεβάζει ορισμένες απόψεις».

Σημείωσε, τέλος, ότι «σε κρίσιμες στιγμές που ήταν να τα "σπάσει" η κυβέρνηση μετην Ιεραρχία, ο Πάνος Καμμένος έπαιξε το ρόλο της γέφυρας».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης