Ν.Δ. σε Πολάκη: Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

aero-photo1

Η Ν.Δ. τονίζει πως «η κυβέρνηση επιχειρεί να τοποθετήσει γενικό διευθυντή της αρεσκείας της ώστε το νοσοκομείο-πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, να μετατραπεί σε κομματικό βιλαέτι για κάθε είδους ρουσφέτια»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγορεί πως δια του αναπληρωτή υγείας Παύλου Πολάκη επιχειρεί να ελέγξει το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με μονομερή αλλαγή της σύμβασης που έχει υπογράψει το ελληνικό Δημόσιο με το ομώνυμο ίδρυμα, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. τονίζει πως «ο στόχος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση γενικού διευθυντή της επιλογής του υπουργού Υγείας ώστε το νοσοκομείο-πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, να μετατραπεί σε κομματικό βιλαέτι για κάθε είδους ρουσφέτια».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η ΝΔ σημειώνει:

«Η Κυβέρνηση, δια του κ. Πολάκη, επιχειρεί να ελέγξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου με μονομερή αλλαγή της σύμβασης που έχει υπογράψει το ελληνικό Δημόσιο με το ομώνυμο ίδρυμα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση Γενικού Διευθυντή της επιλογής του Υπουργού Υγείας ώστε το νοσοκομείο-πρότυπο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, να μετατραπεί σε κομματικό βιλαέτι για κάθε είδους ρουσφέτια.

Η Κυβέρνηση προσβάλλει το δωρητή και αποτρέπει ανάλογες πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αντίκτυπο για το κοινωνικό σύνολο.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση να στερήσει από τους Βορειοελλαδίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου εδώ και 20 χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

thanasis

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ! ΕΔΩ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩΣΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΧ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΒΑΛΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΝΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡΑ! ΡΕ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΛΑ?

Α.ΠΕΡΑΜΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ !!!!_________ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Εβη

Οι συριζαίοι δεν έχουν πλέον μπέσα . Αναβιώνει με την παρούσα κυβέρνηση ότι παλιό, απαρχαιωμένο και σάπιο υπήρχε σε αυτόν τον τόπο. Μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά ακόμα. Η αντιπολίτευση πρέπει να έχει γερά αντανακλαστικά .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

12