Μουζάλας κλαίγοντας: Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει

Μουζάλας κλαίγοντας: Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει

«Είχα διάφορα γραμμένα... χέσ' τα δεν μπορώ», είπε ο πρώην υπουργός και ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια Τσίπρα, Τόσκα και Βίτσα

Μουζάλας κλαίγοντας: Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει
«Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος. Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει», είπε εμφανώς καταβεβλημένος και με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Μουζάλας, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής.

Μην μπορώντας να συνεχίσει την ομιλία του με βάσει τις σημειώσεις του είπε «έχω εδώ διάφορα γραμμένα... χέσ΄τα... δεν μπορώ τώρα».

Ο κ. Μουζάλας, χαρακτήρισε άριστη την επιλογή του διαδόχου του κ. Βίτσα, που συνιστά, όπως είπε. ιστορική συνέχεια στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, εκτιμώντας ότι θα διοικήσει καλύτερα από ό,τι ο ίδιος τα ζητήματα του υπουργείου που αφορούν στο μεταναστευτικό ενώ εξήρε το ρόλο του στρατού στην αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τον κ. Τόσκα, προσωπικά.

Κλείσιμο
Τέλος με θερμά λόγια μίλησε ο κ. Μουζάλας για τη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ιδιαίτερα τον κ. Γιούνκερ που όπως είπε όταν όλη η Ευρώπη τα είχε χαμένα με το προσφυγικό , εκείνος  έδωσε την ευρωπαϊκή οπτική του ζητήματος. «Χωρίς αυτήν δεν θα τα είχαμε καταφέρει ούτε σαν Ελλάδα ούτε σαν Ευρώπη», σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης