Σε κλοιό διαδηλωτών ο Τσίπρας στο Ηράκλειο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Σε κλοιό διαδηλωτών ο Τσίπρας στο Ηράκλειο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Υπήρχε ακόμα και ανιχνευτής μετάλλων - Η Αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «Αστόρια», λόγω κινητοποιήσεων εργατικών σωματείων, φοιτητών και αγροτών 

Σε κλοιό διαδηλωτών ο Τσίπρας στο Ηράκλειο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
Ολοκληρώθηκε σήμερα το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης.

Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ το ιστορικό κέντρο της πόλης είχε κλείσε για τα οχήματα.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, καθώς πραγματοποιήθηκαν δύο κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.

Πολλοί δρόμοι ήταν κλειστοί, με τους τροχονόμους να εκτρέπουν την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμφόρηση στις εκτός των τειχών περιοχές. Κλούβες της αστυνομίας εμπόδιζαν την πρόσβαση, ταινίες της τροχαίας και σχοινιά είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία σε διάφορα κομβικά σημεία στο κέντρο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί και στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ, όπου μάλιστα είχε εγκατασταθεί και ανιχνευτής μετάλλων!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης