Φ. Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων

Φ. Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων

«Χτίζουμε ξανά τη σχέση με την ελληνική κοινωνία. Σχέση εμπιστοσύνης», τόνισε στις δηλώσεις της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Φ. Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων
Την ανάγκη, για εθνικούς λόγους, μίας κυβέρνησης που θα συνθέτουν τα δημοκρατικά, φιλοευρωπαϊκά κόμματα, η οποία θα επαναφέρει την ελπίδα στον κόσμο και θα προσδώσει αισιοδοξία, επεσήμανε από το Ηράκλειο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
, Φώφη Γεννηματά
Κλείσιμο
.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά για την κατάσταση στη χώρα είπε ότι τη λύση πρέπει να τη δώσει αυτή η Βουλή. «Η χώρα χρειάζεται σήμερα μια ισχυρή κυβέρνηση των δημοκρατικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του τόπου» σημείωσε.

Όπως ανέφερε «ξεκινάμε την πορεία της ανασύνταξης, της διεύρυνσης της αναγέννησης της από την Κρήτη». Η κ. Γεννηματά μίλησε επίσης για μια μεγάλη και διαχρονική παράταξη, με καθοριστική και καταλυτική συμβολή στην εξέλιξη του έθνους, της δημοκρατίας και της κοινωνίας. Κάποτε, είπε, «το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να εκπροσωπήσει το σύνολο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, για αυτό και κυβέρνησε όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, ο χώρος αυτός είναι δυστυχώς κατακερματισμένος και δεν μπορούμε να μένουμε θεατές. Βάλαμε τέλος στην καθοδική πορεία και στην πτώση, με την Δημοκρατική Συμπαράταξη το Σεπτέμβριο. Αρχίσαμε την ανοδική πορεία. Χτίζουμε ξανά τη σχέση με την ελληνική κοινωνία. Σχέση εμπιστοσύνης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης