Κυριάκος: Δεν υπάρχει συναίνεση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό

Κυριάκος: Δεν υπάρχει συναίνεση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό

Δε θα επιτρέψω να υλοποιηθεί το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την άλωση του κράτους - Αν η κυβέρνηση χρειαστεί στήριξη ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί - Θα βάλω πλάτη μόνο σε ό,τι θεωρώ σωστό, απάντησε σε ερώτηση για το ασφαλιστικό

Κυριάκος: Δεν υπάρχει συναίνεση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό
Η συνέντευξη στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ ξεκινά με μία αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποδείχτηκε προφητική: «Στη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής πολλοί με υποτίμησαν, αλλά μέχρι στιγμής έχω αποδείξει ότι ξέρω τι κάνω και ότι το κάνω με σχέδιο». Μία επισήμανση που απέδειξε στην πράξη, κερδίζοντας την εσωκομματική αναμέτρηση, παρότι όλοι τον θεωρούσαν αουτσάιντερ.

Οι μεταρρυθμιστές μπορεί να γίνουν πλειοψηφία στη ΝΔ, συνέχισε και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αυτή η σιωπηρή πλειοψηφία θα οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση και στη νίκη στις εθνικές εκλογές. Ο νέος πλέον πρόεδρος της ΝΔ είχε σωστά διακρίνει ότι τη νίκη θα του την έδιναν οι πολίτες που θέλουν να αλλάξει το κράτος. Οι πολίτες που δε θεωρούν τις εκλογές αφετηρία για να μοιράζουν το Δημόσιο οι νικητές της κάθε αναμέτρησης. 

Κλείσιμο
«Θα κάνω ότι χρειάζεται για να κάνω τη ΝΔ μεγάλο και σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε ότι για αυτόν τον στόχο, παρότι δεν είναι συγκρουσιακός, δε θα διστάσει να προχωρήσει και σε συγκρούσεις.

Σε ερώτηση για το αν θα δώσει συναίνεση υπογράμμισε: «Αν κινδυνεύει η κυβερνητική πλειοψηφία ο κ. Τσίπρας θα παραιτηθεί και θα προκύψει νέα κυβέρνηση. Δε θα επιτρέψω να υλοποιηθεί το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την άλωση του κράτους». Ειδικότερα για το ασφαλιστικό διευκρίνισε πως «θα βάλω πλάτη μόνο σε ότι πιστεύω ότι είναι σωστό», 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης