Κυριάκος για Σκουριές: Η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση

Κυριάκος για Σκουριές: Η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση

Καλεί τον Τσίπρα να παρέμβει για να υπάρξει άμεσα λύση

Κυριάκος για Σκουριές: Η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του δημόσια δήλωση με αφορμή τις εξελίξεις στις Σκουριές μετά την συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Eldorado Gold. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί την κυβέρνηση για ιδεοληψία και καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει προσωπικά για να δoθεί λύση στο πρόβλημα. 

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωθηκε σχετικά με την απόφαση της εταιρίας, για σταδιακή αναστολή των εργασιών στις Σκουριές, λόγω έλλειψης αδειών από το ΥΠΕΚΑ. Μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Στις Σκουριές η ιδεοληπτική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα, οδηγεί σήμερα 600 εργαζόμενους στην ανεργία και σε δεύτερο χρόνο άλλους 500, στερεί 500 επιπλέον θέσεις εργασίας από την οικονομία το 2016 και δυσφημεί διεθνώς την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό.

Κλείσιμο
Καλώ τον κ. Τσίπρα να παρέμβει, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα άμεσα.  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα πει στους ξένους επενδυτές που θα δει στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα με τις Σκουριές κλειστές».

Νωρίτερα κατά την άφιξη στα γραφεία της ΝΔ ο ο διεύθυνων σύμβουλος της EL DORADO GOLD Πολ Ράιτ δήλωσε ότι ήρθε να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη για τις κινήσεις που έχει κάνει η εταιρεία, σημειώνοντας ότι σκοπό έχει να επενδύσει μακροπρόθεσμα και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.  "Ελπίζουμε ότι το ΣτΕ θα βγάλει μια ακόμη απόφαση υπέρ μας", ανέφερε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης