Τσακαλώτος: Ταυτόχρονες διαπραγματεύσεις για συμφωνία και τρίτο πακέτο

Τσακαλώτος: Ταυτόχρονες διαπραγματεύσεις για συμφωνία και τρίτο πακέτο

Οι συνομιλίες περιλαμβάνουν και τους όρους για πρόσθετη βοήθεια και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, δήλωσε ο συντονιστής των διαπραγματεύσεων εκ μέρους της ελληνικής πλευράς - 

Τσακαλώτος: Ταυτόχρονες διαπραγματεύσεις για συμφωνία και τρίτο πακέτο
«Οι συνομιλίες με τους εταίρους περιλαμβάνουν, όχι μόνο τους όρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, αλλά και τις προϋποθέσεις για πρόσθετη βοήθεια» υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, σύμφωνα με το Reuters.

«Οι δύο διαπραγματεύσεις έχουν ενωθεί», δηλώνει ο κ. Τσακαλώτος στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα η οποία θα δημοσιευθεί στην έκδοση της Πέμπτης και προσθέτει ότι υπάρχει ανάγκη σύγκλισης των δύο πλευρών σε ένα συγκεκριμένο κατάλογο μέτρων, τα οποία θα αφορούν τόσο την τρέχουσα συμφωνία όσο και ενδεχόμενη νέα κεφαλαιακή στήριξης προς την Αθήνα.

Επίσης ο κ. Τσακαλώτος τονίζει ότι η συμφωνία θα πρέπει να είναι κατάλληλη σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο όχι μόνο για την ίδια τη χώρα αλλά και για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης