Το Ποτάμι: Οι Κασσάνδρες είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό

Το Ποτάμι: Οι Κασσάνδρες είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό

Κασσάνδρες χαρακτηρίζει το κόμμα κυβερνητικά στελέχη «που μιλούν για Κούγκια και προαναγγέλλουν ρήξη και επιστροφή στη δραχμή»

Το Ποτάμι: Οι Κασσάνδρες είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό
«Όταν ο κ. Τσίπρας καλεί να κλείσουμε τα αυτιά στις Κασσάνδρες, προφανώς έχει στο μυαλό του εκείνους στο κυβερνητικό στρατόπεδο που μιλούν για Κούγκια και προαναγγέλλουν ρήξη και επιστροφή στη δραχμή - το ίδιο μήκος κύματος με ακραίους στην ΕΕ που θέλουν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», σχολιάζει το Ποτάμι σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης, στο υπουργείο Οικονομικών. 

«Είναι θετικό να ακούς ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία» λέει το Ποτάμι αν και, όπως τονίζει, «συνεχίζει να επικρατεί βαθύ σκοτάδι για το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης». 

«Αντί της υπεύθυνης ενημέρωσης, η κυβέρνηση επιλέγει συνεχώς της διαρροές περιορισμένης ευθύνης, χωρίς πρόσωπο και υπογραφή» συνεχίζει. 

Κλείσιμο
Ταυτοχρόνως, εκφράζει την ελπίδα πως «ο Πρωθυπουργός θα εγκαταλείψει τη μέχρι σήμερα τακτική του και θα δώσει υπεύθυνες απαντήσεις». 

Με αφορμή το κυβερνητικό non paper που κυκλοφόρησε, το Ποτάμι ζητεί απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: «Ποια δημοσιονομικά μέτρα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι, τι ύψους θα είναι και σε ποιους θα σταλεί ο λογαριασμός; Μιλάμε για κλείσιμο της αξιολόγησης του υπάρχοντος προγράμματος ή για συμφωνία- πακέτο για τα επόμενα χρόνια; Προβλέπονται διαρθρωτικές παρεμβάσεις, που θα βελτιώνουν τη λειτουργία του κράτους και της οικονομίας και ποιες είναι αυτές;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης