Σαμαράς: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή»

Σαμαράς: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή»

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Star

Σαμαράς: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή»
Ως ευκαιρία για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας του κεντροδεξιού χώρου αντιμετωπίζεται από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή που οργανώθηκε σήμερα στο ομώνυμο ίδρυμα στη Φιλοθέη.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, που έδωσε το παρών, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τα περί δημοψηφίσματος απάντησε: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή».
Κλείσιμο

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Star.

«Αφού μάθαμε ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε «κωλοτούμπα» είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή» δήλωσε ο κ. Καραγκούνης.

«Συμπέρασμα: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή» πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης