«Ράπισμα» Μηλιού σε Βαρουφάκη

«Ράπισμα» Μηλιού σε Βαρουφάκη

Τι απαντά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση «μπορούμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών μας υποσχέσεων, ώστε να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη με τους εταίρους και δανειστές» που έκανε ο υπουργός Οικονομικών από τη λίμνη Κόμο - Βέλη και από τον Δ. Παπαδημούλη που παρακάλεσε για λιγότερες συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις...

«Ράπισμα» Μηλιού σε Βαρουφάκη
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, «φωτογραφίζει» τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και απαντά έμμεσα  στη δήλωση «μπορούμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών μας υποσχέσεων, ώστε να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη με τους εταίρους και δανειστές» που έκανε ο υπουργός από τη λίμνη Κόμο.

«Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται με υπαναχωρήσεις αλλά με δουλειά, σταθερότητα κι αρχές» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κλείσιμο


Σημειώνεται πως νωρίτερα, χωρίς να κατονομάζει τον αποδέκτη του μηνύματός του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε μία ανάρτηση στο Twitter του απευθύνοντας, όπως ο ίδιος έγραψε, μία «θερμή παράκληση».

«Λιγότερες συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις και περισσότερη δουλειά. Οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα, λύσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα», είναι η σχετική του ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη στο Τwitter, ο οποίος προτίμησε να μην αναφέρει το όνομα του αποδέκτη. 



Ωστόσο, το μυαλό των περισσότερων πάει στον κ. Γιάνη Βαρουφάκη, όσο και στον γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργο Ρωμανιά. Και οι δυο τους εμφανίζονται αρκετά συχνά στα Μέσα δίνοντας συνεντεύξεις.

Πάντως, το Μέγαρο Μαξίμου «κάλυψε» τον Γιάνη Βαρουφάκη. Συγκεκριμένα, τη δική τους απάντηση για την απουσία του υπουργού Οικονομικών από την σύσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με το οικονομικό επιτελείο, το Σάββατο, έδωσαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

«Κάποιοι κάνουν την επιθυμία τους είδηση», σημειώνουν, σχολιάζοντας πως «η απάντηση στο “γιατί δεν λαμβάνει μέρος στη συνάντηση κρίσης ο Γιάνης Βαρουφάκης” είναι ότι:
α. Δεν υπήρξε ποτέ “συνάντηση κρίσης” και 
β. Ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης