Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Ρωμανιά: «Χτύπησε πάλι ο γνωστός τρόφιμος των τηλεπαραθύρων»

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Ρωμανιά: «Χτύπησε πάλι ο γνωστός τρόφιμος των τηλεπαραθύρων»

Ο γραφικός κ. Γενικός ανακάλυψε "συνωμοσία για νόθευση" των αναλογιστικών μελετών που έγιναν για τα Ταμεία με "στόχο" την μείωση των συντάξεων, αναφέρει ειρωνικά η ανακοίνωση

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Ρωμανιά: «Χτύπησε πάλι ο γνωστός τρόφιμος των τηλεπαραθύρων»
Με ένα αιχμηρό σχόλιο το ΠΑΣΟΚ απαντά στις σημερινές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Ρωμανιά, ο οποίος προέβη στην καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες για την οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ότι δηλαδή οι περικοπές στις συντάξεις έγιναν με λάθος στοιχεία.

Το ΠΑΣΟΚ απαντά ότι «αντί να ασχολείται με τα αδιέξοδα στα οποία  η κυβερνητική καθυστέρηση οδηγεί τα ασφαλιστικά ταμεία, ο γραφικός κ. Γενικός ανακάλυψε "συνωμοσία για νόθευση" των αναλογιστικών μελετών που έγιναν για τα Ταμεία με "στόχο" την μείωση των συντάξεων. Δεν μπορεί κανείς πλέον να τον παρακολουθήσει. Στερείται της στοιχειώδους σοβαρότητας».

Κλείσιμο
Μάλιστα, στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι «σήμερα "χτύπησε" πάλι ο Γ. Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ρωμανιάς, γνωστός τρόφιμος των τηλεπαραθύρων».

«Αν ρωτούσε τις Υπηρεσίες του Υπουργείου θα του έλεγαν ότι οι αναλογιστικές αυτές μελέτες έγιναν από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή με την συνεργασία της επιστημονικής ομάδας του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO) -του πιο αξιόπιστου διεθνούς Οργανισμού σε ανάλογα θέματα- και αξιολογήθηκαν με "άριστα" από τις αρμόδιες τεχνικές  υπηρεσίες της Ε. Ε.
Ας φροντίσουν αυτοί που τον έβαλαν να τον μαζέψουν, πριν γίνει και διεθνής και όχι μόνο εσωτερικός περίγελος», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης