«Κλάδον ελαίας» προσφέρει ο Καρύδης: Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

«Κλάδον ελαίας» προσφέρει ο Καρύδης: Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Παπανδρέου έχει το απόλυτο δικαίωμα μέσα σε μια ταραγμένη και περιπετειώδη εποχή να θέλει να ακουστούν κάποιες αλήθειες»

«Κλάδον ελαίας» προσφέρει ο Καρύδης: Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
«Χείρα φιλίας» στον Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται πως τείνει η Χαριλάου Τρικούπη, λίγες ημέρες μετά τα υπονοούμενα του πρώην πρωθυπουργού για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης, εντός ή εκτός ΠΑΣΟΚ.

Μετά το «έχει ο καιρός γυρίσματα» του κ. Παπανδρέου, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Χαλκίδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Καρύδης, δήλωσε σήμερα: «Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ».

Και συνέχισε, στο ίδιο ενωτικό κλίμα: «Αυτό που πρέπει να επικρατήσει στο ΠΑΣΟΚ είναι η ενότητα και η συσπείρωση όλων των δυνάμεών του, αυτό απαιτεί σήμερα ο κόσμος, γιατί θέλει η Δημοκρατική Παράταξη  να ανασυνταχθεί και να ενδυναμωθεί και ειδικά στη σημερινή εποχή που φτάνουμε λίγο πριν την έξοδο από την κρίση και πρέπει να χαράξουμε ένα καινούργιο δρόμο για την πατρίδα μας».

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Καρύδης είπε επίσης: «Ο κ. Παπανδρέου το "έχει ο καιρός γυρίσματα", το είπε σε μία αποστροφή της ομιλίας του και πιστεύω ότι έχει μία ευρύτερη σημασία για την παράταξη, όταν είπε, δηλαδή, ότι το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τεράστια πλήγματα τότε, όταν πήρε όλο το βάρος μόνο του για να βγει η χώρα από την κρίση. Ο κ. Παπανδρέου έχει το απόλυτο δικαίωμα μέσα σε μια ταραγμένη και περιπετειώδη εποχή να θέλει να ακουστούν κάποιες αλήθειες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης