Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει… παραλία -όχι για μπάνια, αλλά για πολιτικές εξορμήσεις!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει… παραλία -όχι για μπάνια, αλλά για πολιτικές εξορμήσεις!

Για να τονίσει τη σημασία που έχουν οι κινητοποιήσεις, όχι μόνο για τις ακτές, αλλά και για τη ΔΕΗ και για άλλα μείζονα θέματα, καθώς και για να υπογραμμίσει ότι το φθινόπωρο αναμένονται πολιτικές εξελίξεις, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για περιοδείες σε όλη την Ελλάδα εντός του καλοκαιριού

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει… παραλία -όχι για μπάνια, αλλά για πολιτικές εξορμήσεις!
Κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για την προστασία των ακτών από τα σχέδια για πώλησή τους, θα προσπαθήσει να συγκροτήσει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιχειρεί και με τη ΔΕΗ.

Για την αποτροπή του σχετικού νομοσχεδίου σχεδιάζει μεγάλη πολιτική εξόρμηση και πίεση προς τους βουλευτές, ώστε να μην περάσουν ρυθμίσεις, που παραδίδουν ουσιαστικά τον αιγιαλό σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα θέμα που ευαισθητοποιεί την κοινωνικά και προβληματίζει έτσι κι αλλιώς ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις, δηλαδή βουλευτές και από τα κυβερνητικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Κλείσιμο
Για να τονίσει τη σημασία που έχουν οι κινητοποιήσεις, όχι μόνο για τις ακτές, αλλά και για τη ΔΕΗ και για άλλα μείζονα θέματα, καθώς και για να υπογραμμίσει ότι το φθινόπωρο αναμένονται πολιτικές εξελίξεις, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για περιοδείες σε όλη την Ελλάδα εντός του καλοκαιριού, προκειμένου να μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις!

Οι εξορμήσεις στις παραλίες δηλαδή, στις οποίες θα επιδίδονται το επόμενο δίμηνο όλοι οι Έλληνες θα γίνουν στην περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης… εξορμήσεις για το κόμμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται να προετοιμάσει πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, αλλά και να προετοιμαστεί και ο ίδιος για ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, που κάνει πράξη αυτό που είπε προ ημερών ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: δεν υπάρχει χρόνος για μπάνια.

Το σχετικό σχεδιασμό ξεκίνησε να κάνει από χθες, Δευτέρα, η πολιτική γραμματεία του κόμματος, ενώ την Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι επιφορτισμένη με την κοινοβουλευτική μάχη γύρω από τα επίμαχα νομοσχέδια.

 

 

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης