Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Καρυπίδη

Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Καρυπίδη

Δεν πάει ο Τσίπρας στην Κοζάνη να τον στηρίξει, αλλά ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Δημήτρης Βίτσας

Άνω - κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Καρυπίδη
Ανεξέλεγκτες διατάσεις λαμβάνει η επιλογή του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη για την θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι κατά καιρούς δημοσιευμένες θέσεις του προκαλούν ισχυρούς κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του κόμματος και έντονη δυσφορία σε ορισμένα στελέχη του.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης ανήρτησε στο Twitter σχόλιο που αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλήρως αντίθετος με κάθε μορφή ρατσισμού, άρα και με τον αντισημιτισμό. Αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν και να το σέβονται όλοι».

Η αφορμή για το σχόλιο του κορυφαίου στελέχους και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης  φαίνεται να είναι  τοποθέτηση του κ. Καρυπίδη που συνδυάζει την ΝΕΡΙΤ, τους Εβραίους και τις «ανθελληνικές» τους -όπως αναφέρει- εορτές και τον πρωθυπουργό ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον κ. Θεοδωρίδη- επιχειρεί να κάψει την Ελλάδα κατ εντολή των Εβραίων!

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνουν πως αναβάλλεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι στην Κοζάνη επρόκειτο να μεταβεί ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για να στηρίξει τον κ. Καρυπίδη.

Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι στην Κοζάνη θα μεταβεί ο κ. Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, έπειτα από έντονες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο να πάει εκεί ο κ. Τσίπρας.

Η πρωτοφανής ανάρτηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποία εν πολλοίς θυμίζει τις τοποθετήσεις του κ. Ιφικράτη Αμυρά έχει ως εξής: 

«Η σημασία των λέξεων ..και των ονομάτων !!!

Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά “κερί”http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nerit . Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Neraκαι δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα… (“κερί” της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή… τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, διαβάστε εδώ:http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!! )
 
Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ….) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος…
 
Ο Σαμαράς ,ανάβει ένα- ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων, και βάζει φωτιά στην Ελλάδα… μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι ειρωνεία: μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξαντρου) οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων…Καλό μεσημέρι !»».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης