Στουρνάρας: «Βρήκαμε συναινετικές λύσεις στα προβλήματά μας»

Στουρνάρας: «Βρήκαμε συναινετικές λύσεις στα προβλήματά μας»

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κάνουμε το σωστό. Και παρά τα λάθη μας βρίσκουμε λύση στα προβλήματα», σημείωσε ο υπ. Οικονομικών αναφερόμενος στο πρόγραμμα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα

Στουρνάρας: «Βρήκαμε συναινετικές λύσεις στα προβλήματά μας»
«Βρήκαμε συναινετικές λύσεις στα προβλήματά μας» δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την ομιλία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόγραμμα που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα υπογραμμίζοντας πως έχει φέρει μεγάλες ανατροπές στους Ελληνες πολίτες. «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κάνουμε το σωστό. Και παρά τα λάθη μας βρίσκουμε λύση στα προβλήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κατάσταση αυτή γρήγορα θα αλλάξει.

Ο κ. Στουρνάρας σημείωσε ακόμη πως η Γερμανία αποτελεί σημαντικό εμπορικό και οικονομικό εταίρο της Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε ότι η συνεργασία αυτή θα ενδυναμωθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ διευκρίνισε ότι η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα, τονίζοντας ότι προτίθεται να επενδύσει χρήματα από τη στιγμή που θα λειτουργήσει το αναπτυξιακό ταμείο στη χώρα. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης