Ντίνος Μιχαηλίδης: Είμαι αθώος και εγώ και ο γιος μου

Ντίνος Μιχαηλίδης: Είμαι αθώος και εγώ και ο γιος μου

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου και ο γιος του, δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου



Ντίνος Μιχαηλίδης: Είμαι αθώος και εγώ και ο γιος μου
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Αντώνης, δεν ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση των ειδικών ανακριτών για να απολογηθούν σήμερα το πρωί για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και παρέμειναν στη Κύπρο.

Ο κ. Μιχαηλίδης και ο γιος του κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς σε τραπεζικό λογαριασμό τους βρέθηκαν περίπου 7 εκ ευρώ που φαίνεται να πρήλθαν από τις μίζες των ΤΟR-Μ1.

O Ντίνος Μιχαηλίδης φέρεται να μετέφερε επίσης χρήματα με βαλίτσες τα οποία παρέδωσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Ο Κύπριος πρώην υπουργός είναι στενός φίλος του Φουάν Αλ Ζαγιάντ ο οποίος είναι καταζητούμενος για την ίδια υπόθεση.

Πριν λίγη ώρα ο κ. Μιχαηλίδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Κλείσιμο
«Η δίωξη σε βάρος μας είναι άδικη και αδικαιολόγητη. Οι λόγοι για τους οποίους δεν εμφανιστήκαμε σήμερα στον Ανακριτή, έχουν εξηγηθεί στον ίδιο από τη δικηγόρο μας στην Αθήνα κ. Βόζεμπεργκ -Βρυωνίδου, σε συνάντηση που είχε σήμερα μαζί του. Είμαστε αθώοι και αυτό στο τέλος θα αποδειχθεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης