Στη ζυγαριά η υποψηφιότητα Μπελέρη για την ευρωλίστα της ΝΔ

Στη ζυγαριά η υποψηφιότητα Μπελέρη για την ευρωλίστα της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να ανακοινώσει την τελική του απόφαση το Σάββατο

mpeleris_mak43643_2
Δύσκολη μοιάζει μια υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, σύμφωνα με τα παρόντα δεδομένα, με τον κ. Μητσοτάκη να επεξεργάζεται ακόμα την τελική του απόφαση. Πλην όμως, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του, η εν λόγω υποψηφιότητα είχε και έχει αρκετά σημεία προβληματισμού, με την πλάστιγγα αυτή τη στιγμή να γέρνει υπέρ της μη υποψηφιότητας του κ. Μπελέρη.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε σε στενούς του συνεργάτες ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του το Σάββατο, δύο μέρες πριν την παρουσίαση του γαλάζιου "ευρωψηφοδελτίου" που θα γίνει στο Ωδείο Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο γιος και ο αδερφός του κ. Μπελέρη είχαν βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συζητώντας τις διαθέσιμες επιλογές, ενώ έδωσαν με τη σειρά τους το παρών και στο συνέδριο της ΝΔ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Εξ αρχής στον πρωθυπουργό είχαν γίνει δύο αντίρροπες εισηγήσεις: η μια να συμπεριληφθεί ο κ. Μπελέρης, ο οποίος έχει σοβαρό "πέρασμα" στο δεξιόστροφο κοινό, η άλλη η Ελλάδα να μην ρισκάρει να μετατρέψε ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, όπως είναι η καταδίκη ενός εκλεγμένου δημάρχου, σε κομματικό και διμερές. Ο κ. Μητσοτάκης εξ αρχής είχε ισχυρούς προβληματισμούς, βλέποντας όμως τις διαρροές της ΝΔ προς τα δεξιά της, είχε αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά τη συμπερίληψη Μπελέρη. Φαίνεται, όμως, ότι τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι, αυτή τη φορά από την αντίστροφη.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Πώς θα «ανοίξουν» 12.500 κλειστά σπίτια - 30 ερωταπαντήσεις για το πρόγραμμα

TikTok: Καζούρα για τον τρόπο που πρόφερε μια Αμερικανίδα τα νιόκι - Συγκρίσεις με τον σεφ που... κατακρεούργησε το «τζατζίκι»

Αλεξανδρούπολη: Με κυνηγάνε από το 2013 υποστηρίζει τώρα ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης