Αλεξανδρούπολη: Με κυνηγάνε από το 2013 υποστηρίζει τώρα ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας

Αλεξανδρούπολη: Με κυνηγάνε από το 2013 υποστηρίζει τώρα ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας

Η «στημένη» υπόθεση, ο αρχιμανδρίτης και το κυνήγι από το 100 στις νέες δικαιολογίες του καθηγητή

arthrou-kathigitis
Μια νέα εκδοχή για όσα του καταλογίζονται μετά τη σύλληψή του για παρενόχληση μαθήτριας έδωσε την Πέμπτη ο καθηγητής Βιολογίας από την Αλεξανδρούπολη υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση που ξεκινάει από το 2013.

Με αφορμή την ερώτηση γιατί δεν κάλεσε τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία υποστηρίζει ότι είναι φίλη του, να ζητήσει τον λόγο για τον οποίο τον κατηγορούν ψευδώς - όπως εκείνος υποστηρίζει - ο καθηγητής είπε στον ΑΝΤ1 «θα έπαιρνα έξαλλος αν δεν ήταν τόσο στημένο» για να προσθέσει σε μια ακατανόητη τοποθέτηση ότι «η ιστορία ξεκινάει από το 2013, τώρα έτυχε να φτάσουν σε μένα. Ψάξτε τι έγινε με έναν αρχιμανδρίτη» κάνοντας λόγο για μια «αίρεση».

Είπε, μάλιστα, ότι «θα δικαιωθώ αλλά δεν ξέρω αν θα ζω γιατί κυκλοφορούν άνθρωποι στον δρόμο που με απειλούν καλούν το 100 και με κυνηγάνε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0h4rt3aipup)


Ο καθηγητής τοποθετήθηκε και για τα περί «στολής νίντζα» και είπε ότι «δεν μπορεί 17 χρόνια ένας με στολή νίντζα να διδάσκει, αποκλείεται, θα με είχε δει κάποιος. Θεωρείσαι νίντζα όταν ντύνεσαι καλά».

Αν και παραδέχθηκε ότι «ανταλλάχτηκαν πολλά μηνύματα» με τη μαθήτρια, υποστήριξε ότι «δεν ήταν παρενοχλητικά αλλά στα πλαίσια του μαθήματος γιατί ήθελε βοήθεια».

Κατά τον ίδιο όλα ξεκίνησαν «από το Σεπτέμβριο επειδή γνωριζόμαστε με τη μητέρα της η οποία είναι συνάδελφος βγιολόγος. Εγώ είπα ότι η μαθήτρια δεν θέλει βοήθεια γιατί την γνώριζα αλλά το καλοκαίρι έκανε μόνο προετοιμασία στη Φυσική».

Κλείσιμο
«Με καλεί για καφέ η μητέρα της και εγώ της συστήνω άλλον εκπαιδευτικό που μπορούσε να διαθέσει 3 ώρες. Με τον άλλο δεν πήγε καλά γιατί δεν ήθελε να κάνει 3 ώρες και εγώ δέχομαι να κάνω μια παρέμβαση μια ώρα συμπυκνωμένη κάθε Σάββατο, στο σπίτι του παιδιού» συνέχισε για το ιστορικό της υπόθεσης.

Κατά τον ίδιο «πίεσαν το κορίτσι όλο το βράδυ να κάνει τις καταγγελίες» υποστηρίζοντας ότι «οι ημερομηνίες που αναφέρει ήταν ώρες που βρισκόμουν στο σχολείο»

Ο καθηγητής υποστήριξε, τέλος, ότι «η οικογένεια μου κρύβεται, δεν μπορούν να βγουν οι συγγενείς στον δρόμο» καθώς και ότι πλέον «είμαι στην υπηρεσία με ειδικό ρόλο, δεν μπαίνω σε αίθουσα»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσακαλωτος απαντά στα όσα έγραψε γι' αυτόν ο Σόιμπλε και «καρφώνει» τον Βαρουφάκη

H στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι 3 γιοι του και 4 εγγόνια του σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό του Ισραήλ

Παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Γιάννη Κεντ η Μαρί Κωνσταντάτου - Το αποκάλυψε σε δηλώσεις της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης